Advies nodig? 0113 - 384019

Catit Drinkfontein Met Voerbak

Catit Drinkfontein Met Voerbak

Deze drinkfontein met voerbak van Cat-it zorgt voor vers en zuurstofrijk water. Door de ingebouwde pomp blijft het water en beweging. De vervangbare filter haalt voedsel, haar en puin uit het water. Ook absorbeert het onzuiverheden uit het leidingwater.

Inhoud: 3L

nú € 39,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Afmetingen 41 x 30 x 15 cm. Filters zijn los te bestellen. Aanbevolen door dierenartsen! De Catit drinkfontein geeft continue stromend drinkwater zodat de kat altijd zuurstofrijk water ter beschikking heeft. Katten zijn geen grote drinkers bij een drinkbak met stil water. Zij drinken het liefst van stromend water. Als u een drinkfontein gebruikt kunt u uw kat altijd heerlijk vers, koel en gefilterd drinkwater bieden. Dit bevordert de gezondheid omdat de nierfunctie perfect gehandhaafd wordt. Katten hebben snel risico op kristalvorming en ziekten aan de urinewegen, vandaar dat het belangrijk is een goede waterbron voor uw kat te creëren zodat zij genoeg blijft drinken. Deze drinkfontein is te gebruiken voor meerdere katten vanwege de grote watercapaciteit van 3 liter. Het heeft een reinigend filter dat te verwisselen is. Dit filter ... Lees meer

De Catit drinkfontein geeft continue stromend drinkwater zodat de kat altijd zuurstofrijk water ter beschikking heeft.

Katten zijn geen grote drinkers bij een drinkbak met stil water. Zij drinken het liefst van stromend water. Als u een drinkfontein gebruikt kunt u uw kat altijd heerlijk vers, koel en gefilterd drinkwater bieden.
Dit bevordert de gezondheid omdat de nierfunctie perfect gehandhaafd wordt. Katten hebben snel risico op kristalvorming en ziekten aan de urinewegen, vandaar dat het belangrijk is een goede waterbron voor uw kat te creëren zodat zij genoeg blijft drinken.

Deze drinkfontein is te gebruiken voor meerdere katten vanwege de grote watercapaciteit van 3 liter. Het heeft een reinigend filter dat te verwisselen is. Dit filter zeeft vuil uit het water en reduceert slechte geur- en smaakstoffen.
Inclusief energiebesparend systeem (2 Watt).

Lees minder

EAN code 8712901933296
Artikelnummer 0214102
Materiaal Kunststof
Kleur Wit, Blauw