Advies nodig? 0113 - 384019

Bench 2-deurs Hoge Kwaliteit-122x75x84

Bench 2-deurs Hoge Kwaliteit-122x75x84

Deze hondenbench is uitgevoerd in een zware kwaliteit waarbij het traliewerk dikker en dus steviger is dan gebruikelijk bij hondenbenches. De bench is gemakkelijk in te klappen, dus ook snel op te bergen wanneer de bench even niet nodig is. Deze bench heeft twee deuropeningen, een lade en een handvat om de bench makkelijk te verplaatsen.

 

nú € 79,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Honden maken hun eigen territorium aan. Voor een hond of puppy is dit na verhuizing erg wennen. Een nieuwe omgeving maakt een hond onzeker en het is daarom van belang dat een hond zich terug kan trekken. Wanneer u een hond of puppy koopt, neem dan ook altijd een doek o.i.d. mee uit de vorige omgeving, zodat hij de vertrouwde geur herkent. Lees meer

Honden maken hun eigen territorium aan. Voor een hond of puppy is dit na verhuizing erg wennen. Een nieuwe omgeving maakt een hond onzeker en het is daarom van belang dat een hond zich terug kan trekken. Wanneer u een hond of puppy koopt, neem dan ook altijd een doek o.i.d. mee uit de vorige omgeving, zodat hij de vertrouwde geur herkent.

Een bench zorgt ervoor dat het territorium van een hond beperkt is. Dit helpt bij het zindelijk maken en zorgt voor een veilige omgeving. Wanneer u in de bench een kluifje of een andere lekkere snack legt, zal de hond de bench ook snel als zijn eigen plek beschouwen waar hij zich in terug trekt in situaties als hij dit nodig vindt.

In de lade van de bench legt u een vetbed of benchkussen voor extra comfort. Rubberen benchvoetjes kunnen krassen op de vloer voorkomen, zeker een aanrader voor houten vloeren, parket of laminaat.

Net zoals de gewone hondenbenches is deze bench makkelijk en snel in te klappen tot een plat pakket. Dit vergemakkelijkt het opbergen en zorgt er ook voor dat de bench makkelijk mee te nemen is op reis.

Lees minder

EAN code 8718868997692
Materiaal Metaal