Advies nodig? 0113 - 384019

Premium Care Senior 7+

Premium Care Senior 7+

Deze complete en evenwichtige voeding is speciaal gemaakt voor honden die oudern zijn dan 7 jaar. De voedingsstoffen die oudere honden nodig hebben zijn hetzelfde als de voedingsstoffen van jongere honden,maar wel in een andere hoeveelheid en samenstelling. Deze voeding bevat minder caloriën en minder vet. Met extra vitamine E en C om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan!

nú € 13,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Ouderen honden verbruiken minder caloriën doordat er minder activiteit is en een tragere stofwisseling. Daarom heeft deze voeding een lager vetgehalte, zodat het gewicht van de hond goed blijft. Ook de gewrichten hebben tijdens de ouderdom heel wat te verduren. De toevoeging van glucosamine en chondorïtine houden de gewrichten sterk tijdens het ouder worden. Lees meer

Ouderen honden verbruiken minder caloriën doordat er minder activiteit is en een tragere stofwisseling. Daarom heeft deze voeding een lager vetgehalte, zodat het gewicht van de hond goed blijft. Ook de gewrichten hebben tijdens de ouderdom heel wat te verduren. De toevoeging van glucosamine en chondorïtine houden de gewrichten sterk tijdens het ouder worden.

F.O.S. (fructo-oligo-sachariden) geven ondersteuning aan natuurlijke genezingsprocessen, ook tijdens het ouder worden! Veel oudere honden hebben tijdens het ouder worden last van hart en/of lever. Met vitamine B-complex wat in de voeding verwerkt is wordt de conditie van hart en lever bevordert. In elke voeding zit calcium en fosfor. In deze voeding is dit aangepast naar de behoeften van de oudere hond, zodat de structuur van het netvlies gezond blijft en het beendermisvormingen voorkomt.

Ingrediënten: granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip min. 30%, gehydrolyseerd kippen-eiwit), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, ei en eiproducten, mineralen, vis en visbijproducten, biergist, fructo-oligo-sachariden. Zonder kleurstoffen.

Analyse: ruw eiwit 23%, ruw vet 11%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 6,5%, koper(II)-sulfaat, koper 5 mg/kg, calcium 1,1%, fosfor 0,8%, natrium 0,3%, magnesium 0,2%

Lees minder

EAN
Artikelnummer