Advies nodig? 0113 - 384019

Premium Care Adult Small & Medium

Premium Care Adult Small & Medium

Deze zeer evenwichtige voeding met uitstekende smaak is speciaal ontwikkeld voor honden met volwassen leeftijd van kleine en middelgrote rassen. De voeding is geschikt voor normale, actieve honden met de leeftijd van 1 tot 7 jaar oud.

nú € 13,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De voeding zorgt voor minder ontlasting. Dit komt door het gebruik van ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt het Yucca-extract voor vermindering van de ontlastingsgeur. De brok heeft de smakelijkheid te danken aan de natuurlijke ingrediënten. Ook is er een hoog aandeel aan dierlijk eiwit gebruikt. Lees meer

De voeding zorgt voor minder ontlasting. Dit komt door het gebruik van ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt het Yucca-extract voor vermindering van de ontlastingsgeur. De brok heeft de smakelijkheid te danken aan de natuurlijke ingrediënten. Ook is er een hoog aandeel aan dierlijk eiwit gebruikt.

In het voer zijn M.O.S. (mano-oligo-sachariden) toegevoegd om het immuunsysteem te stimuleren. Het hoge gehalte calcium en fosfor zorgen voor een stevig beendergestel en een gezond gebit. De omega 3 en 6 vetzuren zorgen voor een gezonde vacht en goede huid. Dit alles zorgt ervoor dat uw hond met deze voeding altijd in topconditie is!

Ingrediënten: granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip min. 30%, gehydrolyseerd kippen eiwit) plantaardige bijproducten, oliën en vetten, ei en eiproducten, biergist, fructo-oligo-sachariden. Zonder toegevoegde kleurstoffen.

Analyse: ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe celstof 3%, ruwe as 8%, koper (ll)-sulfaat, koper 5mg/kg, calcium 1,5%, fosfor 1,0%, natrium 0,3%, magnesium 0,2%.

Lees minder

EAN
Artikelnummer