Winkelwagen 0

 

Thundershirt Kat

Merk:Thundershirt
Kleur:Grijs
vanaf € 42,95
Maat: S
EAN: 854880001608
€ 42,95
Direct leverbaar
  • Voor 17.00 besteld volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Wanneer uw kat bang is voor vuurwerk, reisangst heeft of uw kat angstig wordt door een andere oorzaak is het thundershirt de oplossing! Het shirt geeft een zachte druk op het lichaam. Dit zorgt voor een kalmerend effect bij uw kat. Verkrijgbaar in 3 maten.

Ook verkrijgbaar voor honden. Klik hier

Lees meer

Maat S: omtrek rond de borst: 22-31 cm < 4kg
Maat M: omtrek rond de borst: 31-41 cm 4-6kg
Maat L: omtrek rond de borst: 41-58 cm > 6kg

Hoe het werkt
Het gepatenteerde ontwerp van Thundershirt geeft een zachte, constante druk. Dit heeft een dramatische kalmerend effect voor de meeste honden, als ze angstig, bang zijn of zeer actief zijn. Uit echte ervaring weten we met zekerheid dat Thundershirt werk. Gebaseerd op enquêtes die zijn ingevuld door meer dan 1000 Thundershirt gebruikers, tonen meer dan 85% van de honden aanzienlijke verbetering in angst symptomen bij het gebruik van Thundershirt.

Deskundigen geloven dat druk een kalmerend effect op het zenuw stelsel heeft. Het met behulp van druk verlichten van angst is al jarenlang een gangbare praktijk. Bijvoorbeeld: TTouch hond trainers gebruiken druk om een grote verscheidenheid van angsten aan te pakken. Dierenartsen gebruik druk om vee te ontspannen wanneer zij vaccinaties krijgen. Bij mensen met autisme wordt druk gebruikt voor het verlichten van hun voortdurende angst. Kinderen met bepaalde gedrags problemen gebruiken druk t-shirts en verzwaarde vesten om te ontspannen en te concentreren. Ouders wikkelen hun pasgeboren kind in doeken om het te troosten en tot rust te brengen.

Tot nu toe, was er geen goed ontworpen, goedkope druk-wrap voor honden. Thundershirt verandert dat! Duizenden dierenartsen en hondentrainers wereldwijd bevelen nu Thundershirts aan bij angstige honden

Hoe te gebruiken
Thundershirt is een uitstekende behandeling voor de meeste soorten angst bij honden. Voor vele angsten raden wij aan alleen een Thundershirt om te doen en te observeren wat het resultaat is. Het is heel goed mogelijk dat er meteen een aanzienlijke verbetering optreed. Voor meer gecompliceerde gevallen van de angst raden we Thundershirt aan als onderdeel van een gedrags wijziging programma. Een ding is zeker, voor een zeer groot percentage van katten, heeft de zachte, constante druk van de Thundershirt een geweldige kalmerend effect.

Maar Thundershirt is ook een zeer nuttig instrument voor het beheersen van prikkelbaarheid of hyperactiviteit met vreemden, aan de lijn lopen, of in een trainings omgeving. De kalmerende werking van Thundershirt helpt een kat te focussen (of heroriënteren) in een meer constructieve richting, waardoor training meer effectief is.

Het is niet de bedoeling dat een kat de Thundershirt de gehele dag draagt.

De Thundershirt omdoen
Voordat u uw hond Thundershirt voor de eerste keer aandoet, raden we aan om een kleine hoeveelheid voer op de Thundershirt aan uw kat aan te beiden. Katten worden doorgaans rustiger en vertrouwen met iets dat hen voedsel brengt of iets dat ze met voedsel associëren. Dus is dit een eenvoudige truc om snel een positieve associatie met Thundershirt voor uw hond te maken.

Thundershirt is ontwikkeld om het heel gemakkelijk om te doen. Leg de Thundershirt over de rug van uw hond en maak hem veilig vast met de borst en torso bandjes. De klittenband sluitingen maken Thundershirt zeer aanpasbaar aan vele verschillende lichaamsvormen.

Lees minder

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist