Advies nodig? 0113 - 384019

Puppy Trainingsmatten

Puppy Trainingsmatten

Wie wil er nou niet dat de pup zijn behoefte buitenshuis doet? Iedereen toch? Door de geurstof op deze handige trainingsmatten stimuleert u uw pup zijn behoefte op de mat te doen. Wanneer u de mat steeds verder richting buiten verplaatst en de mat kleiner maakt door hem steeds iets verder op te vouwen, zal de pup uiteindelijk altijd zijn behoefte buiten doen.

Verpakt per 10 stuks

nú € 9,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Aan de onderzijde van de mat zitten speciale plakstrips waarmee u de mat op de vloer vast kunt maken. De onderlaag van de mat zorgt ervoor dat de grond onder de mat niet nat kan worden. Op de mat zit een speciale geurstof die uw pup stimuleert om zijn behoefte op de mat te doen. Wanneer het uw pup gelukt is, beloon hem dan met een snack of iets lekkers. Na iedere behoefte de mat vervangen. Lees meer

Aan de onderzijde van de mat zitten speciale plakstrips waarmee u de mat op de vloer vast kunt maken. De onderlaag van de mat zorgt ervoor dat de grond onder de mat niet nat kan worden. Op de mat zit een speciale geurstof die uw pup stimuleert om zijn behoefte op de mat te doen. Wanneer het uw pup gelukt is, beloon hem dan met een snack of iets lekkers. Na iedere behoefte de mat vervangen.

Train uw hond door de mat steeds iets verder richting de buitendeur te verplaatsen. Wanneer de mat eenmaal echt buiten ligt, maakt u de mat iets kleiner door deze op te vouwen. Doe dit steeds verder, zodat uw pup uiteindelijk de mat niet meer nodig heeft en zijn behoefte voortaan buiten doet.

Eigenschappen van de Puppy trainingsmatten:

  • Super absorberend: De verschillende lagen zorgen voro extra absorptie.
  • Geurcontrole: Neutraliseert sterke urine geuren.
  • Sneldrogend: Vocht wordt snel opgenomen door de geavanceerde polymeer technologie.
  • Attractieve geurstof: De toegevoegde geurstof zorgt ervoor dat de zindelijksheidtraining versnelt wordt. De geurstof stimuleert namelijk het instinctief markeringsgedrag bij puppy's.
  • Anti-bacteriël: Beschermt tegen bacteriën en geuren van micro-organismen.

Verkrijgbaar in diverse maten:

Lees minder

EAN
Artikelnummer