Advies nodig? 0113 - 384019

SnuggleSafe Opwarmbaar Heatpad

SnuggleSafe Opwarmbaar Heatpad

Dit warmte kussen is ideaal voor koude dagen of zieke dieren die extra warmte nodig hebben. De Snugglesafe Heatpad is gemakkelijk op te warmen in de magnetron. Na het opwarmen blijft de Snugglesafe Heatpad ±10uur warm. De Snugglesafe Heatpad wordt geleverd incl. hoes. (Beige met poot afdrukken)

Afmeting: Ø22cm

nú € 19,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Heeft u een jonge kitten, of een jonge puppy die wel wat extra warmte kan gebruiken? Dan is dit de ideale oplossing! Bijvoorbeeld wanneer u de puppy of kitten nog maar net heeft, kan deze zijn broertjes en zusjes erg missen. De warmte die de Snugglesafe geeft zorgt ervoor dat ze zich minder alleen voelen, en het gevoel hebben dat ze heerlijk tegen een broertje of zusje liggen te slapen. Lees meer

Heeft u een jonge kitten, of een jonge puppy die wel wat extra warmte kan gebruiken? Dan is dit de ideale oplossing! Bijvoorbeeld wanneer u de puppy of kitten nog maar net heeft, kan deze zijn broertjes en zusjes erg missen. De warmte die de Snugglesafe geeft zorgt ervoor dat ze zich minder alleen voelen, en het gevoel hebben dat ze heerlijk tegen een broertje of zusje liggen te slapen.

Maar ook voor konijnen, cavia's en andere knaagdieren is deze Snugglesafe geschikt. Zeker in de koude wintermaanden, wanneer de dieren in alle weersomstandigheden buiten blijven.

Heeft u een ziek huisdier? Verwen ze extra met de Snugglesafe! Heerlijk om op te liggen!

Gebruiksaanwijzing:

Verwarm de Snugglesafe in de magnetron. Doe dit niet langer als de aangegeven tijd. Plaats de Snugglesafe nooit zonder hoes bij uw huisdier. Wanneer u de hoes voor de Snugglesafe niet gebruikt, leg hem dan onder dekens, zodat uw huisdier zich niet kan bezeren aan de Snugglesafe.

Geschikt voor konijnen, cavia's, fretten, puppy's, kittens en andere kleine dieren.

Lees minder

EAN code 0830792003008
Artikelnummer 1002001