Advies nodig? 0113 - 384019

Ice Pod

Ice Pod

Geef tijdens warme dagen uw konijn verkoeling met de Ice Pod! Een bevroren Ice Pod geeft een heerlijke verkoeling aan uw konijn en is eenvoudig in gebruik.

Afmeting: Ø 21cm

nú € 9,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

In de zomer kunnen de temperaturen in het konijnenhok al snel hoog oplopen. Het warme weer kan gevaarlijk zijn voor uw konijnen. Daarom is het goed om uw konijn verkoeling te geven. Dit kan met deze handige Ice Pod. De Ice Pod maakt u gereed voor gebruik door hem enkele uren in te... Lees meer

In de zomer kunnen de temperaturen in het konijnenhok al snel hoog oplopen. Het warme weer kan gevaarlijk zijn voor uw konijnen. Daarom is het goed om uw konijn verkoeling te geven. Dit kan met deze handige Ice Pod. De Ice Pod maakt u gereed voor gebruik door hem enkele uren in te vriezen (±3 á 4uur) . Wanneer u de Ice Pod daarna in het hok legt, heeft uw konijn een heerlijk verkoelend platform waar hij op kan liggen. In de Ice Pod zit een handige bolling. Deze bolling zorgt dat uw konijn heerlijk op deze Ice Pod kan liggen geen last meer heeft van de warmte!

Merk: Scratch & Newton 

Afmeting: Ø 21cm

Lees minder

EAN code 5060086540789
Artikelnummer 1002500

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

SnuggleSafe Coolpod - Blauw

Geef uw konijn verkoeling tijdens warme dagen! ...

BZ KOELPAD MINT - 21X21X3,5

Geef jouw knaagdier of konijn verkoeling op een...