Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Natvoer Ageing 12+ (saus)

Royal Canin Natvoer Ageing 12+ (saus)

Maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor de senior kat vanaf 12 jaar.
Inhoud: 12 x 85 gram.

nú € 12,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Royal Canin Ageing 12+ in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor de senior kat vanaf 12 jaar. Tekenen van ouderdom Heel lang kun je aan je kat haast niet zien hou oud ze is. Maar vanaf 12 jaar worden de ouderdomsverschijnselen steeds duidelijker. De eetlust neemt af. Het oriëntatievermogen wordt minder. Ze kan slaap- of gedragsproblemen krijgen, wordt stijver. En je ziet dat ze moeizamer beweegt, misschien wel pijn heeft. Ook kan ze wat gewicht verliezen. Speciaal voor je ouder wordende kat hebben we Ageing 12+ in gravy ontwikkeld. Stimuleert de eetlust Ageing 12+ in gravy van Royal Canin ondersteunt de gezondheid van je ouder wordende kat. Het heeft een laag fosforgehalte, wat goed is voor haar nieren. En een hoog mineralengehalte, dat de urinewegen ondersteunt. En wat de kat zelf het belangrijkste zal vinden: het ... Lees meer

Royal Canin Ageing 12+ in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor de senior kat vanaf 12 jaar. 

Tekenen van ouderdom
Heel lang kun je aan je kat haast niet zien hou oud ze is. Maar vanaf 12 jaar worden de ouderdomsverschijnselen steeds duidelijker. De eetlust neemt af. Het oriëntatievermogen wordt minder. Ze kan slaap- of gedragsproblemen krijgen, wordt stijver. En je ziet dat ze moeizamer beweegt, misschien wel pijn heeft. Ook kan ze wat gewicht verliezen. Speciaal voor je ouder wordende kat hebben we Ageing 12+ in gravy ontwikkeld.

Stimuleert de eetlust
Ageing 12+ in gravy van Royal Canin ondersteunt de gezondheid van je ouder wordende kat. Het heeft een laag fosforgehalte, wat goed is voor haar nieren. En een hoog mineralengehalte, dat de urinewegen ondersteunt. En wat de kat zelf het belangrijkste zal vinden: het is erg lekker. De smakelijke samenstelling van vleesbrokjes in saus bevordert de eetlust.

Lees minder

EAN code 9003579310175
Artikelnummer 39901200001