Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Natvoer Instinctive (gelei)

Royal Canin Natvoer Instinctive (gelei)

Instinctive in gelei, voor volwassen katten. Bevat ingrediënten in de verhouding waar volwassen katten instinctief de voorkeur aan geven.

Inhoud: 12 zakjes á 85g

nú € 11,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Royal Canin Instinctive in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor katten van 1 tot 7 jaar. Je kat en zijn persoonlijke voorkeur Zit je kat weer wat meewarig naar haar bak te kijken? Laat zij weer een deel van haar eten staan? Op zich is dat niet zo gek. Katten zijn namelijk heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Instinctive in gravy bestaat uit speciaal ontwikkelde vleesbrokjes in saus. Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen Instinctive heeft een aangepast energiehalte dat helpt om je kat haar gezonde gewicht te behouden. En door een aangepast mineralengehalte ondersteunt Instinctive de gezondheid van de urinewegen waa... Lees meer

Royal Canin Instinctive in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor katten van 1 tot 7 jaar.

Je kat en zijn persoonlijke voorkeur
Zit je kat weer wat meewarig naar haar bak te kijken? Laat zij weer een deel van haar eten staan? Op zich is dat niet zo gek. Katten zijn namelijk heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Instinctive in gravy bestaat uit speciaal ontwikkelde vleesbrokjes in saus.
 
Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen
Instinctive heeft een aangepast energiehalte dat helpt om je kat haar gezonde gewicht te behouden. En door een aangepast mineralengehalte ondersteunt Instinctive de gezondheid van de urinewegen waardoor de kans op problemen bij het plassen kan verrminderen.

Lees minder

EAN code 9003579309544
Artikelnummer 392148