Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Intense Beauty (saus)

Royal Canin Intense Beauty (saus)

Intense Beauty voor volwassen katten vanaf 1 jaar. Draagt bij aan een glanzende vacht, met name dankzij Omega-3 en Omega-6 vetzuren.

Inhoud: 12 zakjes á 85g

nú € 13,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Royal Canin Intense Beauty in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor volwassen katten met een (half)lange vacht. Je kat en zijn persoonlijke voorkeur Zit je kat weer wat meewarig naar zijn bak te kijken? Laat zij weer een deel van haar eten staan? Op zich is dat niet zo gek. Katten zijn namelijk heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Intense Beauty in gravy bestaat uit speciaal ontwikkelde vleesbrokjes in saus. Ondersteunt huid en vacht Heeft je volwassen kat een halflange of lang vacht? Dan kan zij hier problemen mee krijgen. De huid kan dof en droog worden. De vacht kan verkleuren en haren vallen mogelijk uit. Intense Beau... Lees meer

Royal Canin Intense Beauty in gravy zijn maaltijdzakjes met vleesbrokjes in saus voor volwassen katten met een (half)lange vacht.

Je kat en zijn persoonlijke voorkeur
Zit je kat weer wat meewarig naar zijn bak te kijken? Laat zij weer een deel van haar eten staan? Op zich is dat niet zo gek. Katten zijn namelijk heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Intense Beauty in gravy bestaat uit speciaal ontwikkelde vleesbrokjes in saus.

Ondersteunt huid en vacht
Heeft je volwassen kat een halflange of lang vacht? Dan kan zij hier problemen mee krijgen. De huid kan dof en droog worden. De vacht kan verkleuren en haren vallen mogelijk uit. Intense Beauty draagt bij aan een glanzende vacht. Je ziet het verschil! Intense Beauty heeft daarnaast een aangepast energiehalte dat helpt om je kat haar gezonde gewicht te behouden. En door een aangepast mineralengehalte ondersteunt het de gezondheid van de urinewegen waardoor de kans op problemen bij het plassen vermindert.

Lees minder

EAN code 9003579308721
Artikelnummer 394048