Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Maltese Adult 1,5kg

Royal Canin Maltese Adult 1,5kg

Royal canin hondenvoer is de beste keuze in voeding voor uw puppy, volwassen hond of senior. De voeding is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de groei, ontwikkeling en onderhoud van uw hond in elke fase van zijn leven. De speciale rassenvoeding is nog specifieker afgestemd op individuele ontwikkeling van uw hond.

Inhoud: 1,5kg

nú € 13,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Voor de volwassen Maltezer Rasspecifieke voeding voor de Maltezer vanaf 10 maanden Volledige voeding speciaal voor volwassen en de oudere Maltezer Lees meer

Voor de volwassen Maltezer
Rasspecifieke voeding voor de Maltezer vanaf 10 maanden

Volledige voeding speciaal voor volwassen en de oudere Maltezer

De unieke samenstelling van deze speciale gezondheidsvoeding, zorgt dat de zachtheid, glans en witheid van de voortdurend groeiende Maltezer volledig tot hun recht komen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de werking van bernagieolie en biotine in combinatie met aangepaste hoeveelheden omega-3 (EPA-DHA) en omega-6 vetzuren

Zacht wit lang haar

Zorgt voor een zachte glanzende witte vacht

Minder ontlasting en geur

Maltese 24 helpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te beperken

Een gezond gebit

De vorm en structuur van de brokjes zorgen ervoor dat de Maltezer beter kauwt, waardoor de vorming van tandplak wordt beperkt. Helpt het ontstaan van tandsteen te beperken door gebruik van 'calciumvangers'.

Voor de meest kieskeurige eten

Dankzij een bijzondere combinatie van aroma's zal zelfs het meest kieskeurige eter dol zijn op deze speciaal voor de Maltezer ontwikkelde brokjes.

 

 

Lees minder

EAN code 3182550782203
Artikelnummer 279301