Advies nodig? 0113 - 384019

Philips Warmtelamp Energiezuinig

Philips Warmtelamp Energiezuinig

Energiebesparende warmtelamp geschikt voor de warmtekap. Deze warmtelamp beschikt over een uitstekende warmte-overdracht door een rechtstreekse verwarming van het huidoppervlak van het dier. Hierdoor wordt een goede warmtehuishouding en bevordering van de doorbloeding bereikt.
De warmtelamp is universeel inzetbaar voor bijv. pluimvee, pasgeboren lammetjes, puppynestjes, kittens en varkens.

nú € 12,25
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Energiebesparende warmtelamp. Deze warmtelamp bespaart u tot 30% van uw energiekosten (t.o.v. normale infrarood lampen). Deze robuuste infrarood 'spaar'lamp van Philips onderscheidt zich doordat deze zuinig in gebruik is (ca. 5.000 branduren) en beschikt over een uitstekende warmte-overdracht (direct en diergericht) door een rechtstreekse verwarming van het huidoppervlak van het dier. Hierdoor wordt een goede warmtehuishouding en bevordering van de doorbloeding van (spier)weefsel bereikt. Deze warmtelamp is universeel inzetbaar voor bijvoorbeeld pluimvee, pasgeboren lammetjes, puppynestjes, varkens, dierenartsenpraktijken, droging van diervoeders en levensmiddelen in de landbouw/veeteelt. Passend voor een infrarood warmtelamp-armatuur. Lees meer

Energiebesparende warmtelamp. Deze warmtelamp bespaart u tot 30% van uw energiekosten (t.o.v. normale infrarood lampen). Deze robuuste infrarood 'spaar'lamp van Philips onderscheidt zich doordat deze zuinig in gebruik is (ca. 5.000 branduren) en beschikt over een uitstekende warmte-overdracht (direct en diergericht) door een rechtstreekse verwarming van het huidoppervlak van het dier. Hierdoor wordt een goede warmtehuishouding en bevordering van de doorbloeding van (spier)weefsel bereikt.
Deze warmtelamp is universeel inzetbaar voor bijvoorbeeld pluimvee, pasgeboren lammetjes, puppynestjes, varkens, dierenartsenpraktijken, droging van diervoeders en levensmiddelen in de landbouw/veeteelt. Passend voor een infrarood warmtelamp-armatuur.

Verkrijgbaar in witte en rode lamp. De rode lamp kan zowel overdag als 's nachts gebruikt worden door het zachte licht.

Belangrijk: Let altijd op dat de lamp niet te warm us voor het dier. Om dit te controleren houdt u uw hand onder de lamp ter hoogte van de kop van het dier. U voelt dan vanzelf of de lamp genoeg warmte geeft. Met behulp van de ophangketting aan de kap kan de lamp hoger of lager gehangen worden.

Lees minder

EAN
Artikelnummer