Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Hamsterkooi Combi 2

Ferplast Hamsterkooi Combi 2

Hamsterkooi Combi 2 is een compacte hamsterkooi van het merk Ferplast. De kooi beschikt over een relaxhuisje en een voerbakje. Verder is de kooi voorzien van een leuke buis aan de buitenkant en een van de uitbreidingen: de gym. Ook verder uitbreiden is nog mogelijk!

Afmetingen: 79,5x29,5xH26,3 cm

nú € 44,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze hamsterkooi van het merk Ferplast is erg compact. In deze hamsterkooi is voldoende ruimte voor voer- en drinkbakjes, een huisje enzovoorts. Deze kooi biedt wel leuke mogelijkheden. Een daarvan is al uitgewerkt in deze variant: de uitbreiding met een gym. Hierin kan uw hamster... Lees meer

Deze hamsterkooi van het merk Ferplast is erg compact. In deze hamsterkooi is voldoende ruimte voor voer- en drinkbakjes, een huisje enzovoorts. Deze kooi biedt wel leuke mogelijkheden. Een daarvan is al uitgewerkt in deze variant: de uitbreiding met een gym. Hierin kan uw hamster heerlijk spelen. Het leuke van de kooien van Ferplast is dat ze bijna eindeloos kunnen worden uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld nog veel meer buizen en speeltoestellen aansluiten. Op die manier kunt u uw hamster eindeloos veel speelplezier bezorgen!

Afmetingen: 79,5x29,5xH26,3 cm

Lees minder

EAN code 8010690073101
Artikelnummer 57932599
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Ferplast Hamsterkooi Combi 1

Deze compacte hamsterkooi van Ferplast is voorz...

Hamsterkooi Olimpia

Opzoek naar een leuke hamsterkooi dan is deze k...