Advies nodig? 0113 - 384019

Gezelschapsvolière

Gezelschapsvolière

Er zijn veel mensen die van vogels houden en overgaan tot de aanschaf van een of meerdere vogels. De eerste stap is vaak een vogeltje in een kooitje. Bevalt dit goed, dan is de volgende stap meestal een volière. Als dit besluit eenmaal genomen is, komt een aantal vragen aan de orde waarop niet direct een antwoord is.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Er zijn veel mensen die van vogels houden en overgaan tot de aanschaf van een of meerdere vogels. De eerste stap is vaak een vogeltje in een kooitje. Bevalt dit goed, dan is de volgende stap meestal een volière. Als dit besluit eenmaal genomen is, komt een aantal vragen aan de orde waarop niet direct een antwoord is. Vragen als: ‘met welke aspecten moet ik rekening houden bij de bouw van een volière’, ‘welke bouwmaterialen kunnen het best gebruikt worden?’, ‘hoe dient het nachtverblijf er uit te zien?’, ‘hoe groot moet de volière zijn voor het aantal vogels dat ik wil houden?’, ‘welke planten zijn geschikt voor een volière?, ‘welke vogels kunnen bij elkaar gehuisvest worden in één volière?’. 
Op al deze, maar ook andere vragen geeft dit boek een antwoord. Het is dan ook een zeer nuttig, zo niet onmisbaar naslagwerk voor beginnende liefhebbers die overgaan tot de bouw en inrichting van een volière.

Lees minder

EAN code 9789058212580
Artikelnummer 2258