Advies nodig? 0113 - 384019

Prins ProCare Huid & Darm Hypoallergeen (geperst)

Prins ProCare Huid & Darm Hypoallergeen (geperst)

Procare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen is een geperste dietvoeding voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maag-darmproblemen. Deze volledige dietvoeding bevat één dierlijke eiwitbron en koolhydraatbronnen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert.

Verkrijgbaar in: 3kg en 15kg

nú € 18,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Prins ProCare dieet Huid & Darm Hypoallergeen is een volledige dieetvoeding, die langdurig gegeven kan worden. Lees meer

Prins ProCare dieet Huid & Darm Hypoallergeen is een volledige dieetvoeding, die langdurig gegeven kan worden.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Hypoallergeen. Geselecteerde eiwitbronnen als eend, aardappel of rijst verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie.
  • Goede darmflora. Huisdieren met een overgevoeligheidsreactie kunnen last hebben van het maag-darmkanaal wat zich kan uiten in diarree. Voedingsvezels als Manno-Oligo-Saccharide (MOS) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. Daarnaast bevat de dieetvoeding zeer goed verteerbare ingrediënten welke zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.
  • Immuunsysteem. Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem.
  • Omega-3 vetzuren. Om de vachtkwaliteit te verbeteren bevat de dieetvoeding omega-3 vetzuren om de conditie van de gevoelige huid te verbeteren en weer te zorgen voor een glanzende vacht. Een overgevoeligheids reactie gaat vaak gepaard met ontstekingen in de darm en/of de huid. Omega-3 vetzuren hebben een ontstekingsremmende werking en kunnen aanwezige ontstekingen onderdrukken.
  • Smakelijke dieetvoeding. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding.
  • Hoge verteerbaarheid. Zeer goed verteerbare ingrediënten zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.

Bij de geperste dieetvoedingen van Prins wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Het persen van de brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur (ca. 75 °C). Door de lage temperatuur ondervinden de hoogwaardige grondstoffen een minimale belasting van de verhitting. De hoge dichtheid en calorische waarde van de brok zorgen voor een lagere maagbelasting.

Samenstelling:

gedehydreerde eend (25%), aardappelzetmeel, rijst, dierlijke vetten, aardappeleiwit, gedroogde cichoreipulp, zalmolie, hydrolysaat van gist, Manno-Oligo-Saccharide (MOS) (0.5%), Fructo-Oligo-Saccharide (FOS) (0.5%), plantaardige olie, calciumcarbonaat

Lees minder

EAN
Artikelnummer