Advies nodig? 0113 - 384019

Bench 2-deurs zwart of zink - 107x69x78

Bench 2-deurs zwart of zink - 107x69x78

Voor elke hond is een eigen plaats erg fijn. Met deze metalen hondenbench creëert u voor uw hond een veilige rustplaats, waar uw hond zicht altijd in terug kan trekken. Ook voor puppy's is een bench onmisbaar. Een grote woonkamer geeft de hond te veel ruimte waardoor hij angstig kan worden. Zorg dat de bench op een rustige plaats staat. 

Afmetingen: 107x69x78 cm

nú € 54,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Om ongewenst gedrag te voorkomen is het fijn voor een hond om een plek te hebben waar hij zich terug kan trekken wanneer hij dat wil. Een bench moet daarom altijd goed te bereiken zijn, en moet niet gebruikt worden als straf. Geef de hond iets lekkers in de bench, zodat hij ook niet bang hoeft te zijn. De bench word zo geassocieerd als een fijne eigen plek. Lees meer

Om ongewenst gedrag te voorkomen is het fijn voor een hond om een plek te hebben waar hij zich terug kan trekken wanneer hij dat wil. Een bench moet daarom altijd goed te bereiken zijn, en moet niet gebruikt worden als straf. Geef de hond iets lekkers in de bench, zodat hij ook niet bang hoeft te zijn. De bench word zo geassocieerd als een fijne eigen plek.

Leg in de bench altijd een bench kleed of vetbed. Dit geeft extra warmte en neemt de geur van de hond aan zodat dit een vertrouwd gevoel geeft. rubberen benchvoetjes zijn aan te raden wanneer u de bench op een houten vloer, parket of laminaat plaatst. De bench kan namelijk krassen veroorzaken en met de rubberen benchvoetjes voorkomt u dit!

Deze bench is verkrijgbaar in de kleur zwart met kunststof lade.

Kies de juiste maat voor uw hond.

Let op: Onderstaande tabel is een richtlijn. Voor sommige hondenrassen heeft u voor een reu een grotere maat nodig als voor een teef.

 
Maat bench Hondenras
45x30x38 Minihondjes
60x45x50 Malteser, Jack Russel, Border Terrier
76x49x55 Beagle, Whippet, Cocker Spaniel, Engelse Staffordshire Bull, Terrier
91x57x64 Border Collie, Siberian Husjy, Golden retriever, Labrador Retriever,
107x69x78 Samoyed, Rottweiler, Irish Setter, German Shepherd
122x75x84 St. Bernard, Weimaraner, Dobermann

Lees minder

Afmetingen: 107x69x78 cm
EAN code 1
Soort Bench
Materiaal Metaal
EAN
Artikelnummer