Advies nodig? 0113 - 384019

Bench 2-deurs zwart of zink - 122x75x84

Bench 2-deurs zwart of zink - 122x75x84

Een bench of kamerkennel is onmisbaar als u een puppy in huis krijgt. Uw hond kan hier tijdelijk verblijven en een puppy kan hier zijn eigen plaats aangeleerd worden, daarnaast helpt het ook in de zindelijkheidstraining van uw puppy. 

Afmetingen: 122x75x84 cm

In tegenstelling van de foto bij de zwarte bench zit de zijdeur aan de rechterkant.

nú € 59,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Honden hebben van nature een eigen territorium en voor een puppy is dit in het begin nog erg wennen. Een complete huiskamer vormt een erg groot territorium dat de pup onzeker kan maken en waardoor hij ongewenst gedrag gaat vertonen zoals bijvoorbeeld, slopen, plassen of huilen. Lees meer

Honden hebben van nature een eigen territorium en voor een puppy is dit in het begin nog erg wennen. Een complete huiskamer vormt een erg groot territorium dat de pup onzeker kan maken en waardoor hij ongewenst gedrag gaat vertonen zoals bijvoorbeeld, slopen, plassen of huilen.

Een bench is daarom onmisbaar bij de opvoeding van een puppy. De bench houdt het territorium beperkt en helpt bij het zindelijk worden van de puppy. Geef de puppy een kluifje of een andere snack als hij in de bench moet, hierdoor associeert de pup de bench als een fijne eigen plek. Gebruik een tussenschot in de bench als de bench voor uw pup nog te groot is. Naar mate de pup groter wordt kan het tussenschot verplaatst, en na verloop van tijd verwijderd worden.

In de bench gebruikt u een kussen, vetbed of deken voor het comfort van de hond. Dierenverblijf.com adviseert het gebruik van rubberen voetjes onder de bench om krassen op uw vloer te voorkomen.

De benches zijn beschikbaar in het Zink met zinken lade en in het Zwart met kunststof lade. De benches beschikken over twee deurtjes één aan de voorzijde en één aan de zijkant. Ze zijn hierdoor ook makkelijk in het gebruik voor in de auto.

Kies de juiste maat voor uw hond.
Let op: Onderstaande tabel is een richtlijn.
Voor sommige hondenrassen heeft u voor een reu een grotere maat nodig als voor een teef.

Maat bench Hondenras
45x30x38 Minihondjes
60x45x50 Malteser, Jack Russel, Border Terrier
76x49x55 Beagle, Whippet, Cocker Spaniel, Engelse Staffordshire Bull, Terrier
91x57x64 Border Collie, Siberian Husjy, Golden retriever, Labrador Retriever,
107x69x78 Samoyed, Rottweiler, Irish Setter, German Shepherd
122x75x84 St. Bernard, Weimaraner, Dobermann

Lees minder

Afmetingen: 122x75x84 cm
Soort Bench
Materiaal Metaal
EAN
Artikelnummer