Advies nodig? 0113 - 384019

Honden/katten Tandenborstel

Honden/katten Tandenborstel

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten.

nú € 2,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken. Lees meer

Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken.

Waarom gebitsverzorging? Dagelijks poetsen voorkomt problemen en de daarbij behorende dierenartskosten.
De belangrijkste oorzaken van gebitsproblemen zijn plakkende voedselresten en snacks/ voeding met veel
suikers.

Gebruik: Maak voor gebruik de Tandenborstel nat en poets het gebit van uw huisdier met Beaphar Tandpasta.
Poets het gebit iedere dag en vervang de tandenborstel uiterlijk na 3 maanden. Het is normaal dat uw dier moet wennen dit vergt enig geduld.

Waarschuwing: Niet geschikt voor humaan gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Laat uw hond niet op de tandenborstel kauwen. Gebruik geen humane tandpasta voor uw hond of kat. Deze bevat fluoride en schuimvormende stoffen die indien doorgeslikt darmstoornissen kunnen veroorzaken.

Lees minder

EAN code 8711231153084
Artikelnummer 15308