Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnen-wijzer

Konijnen-wijzer

De Konijnen-wijzer is een praktisch boekje over de aanschaf, voeding, verzorging, huisvesting, ziekte en nog veel meer over konijnen. Het konijn is een veel gehouden gezelschapsdier. Er zijn vele rassen, die ieder specifieke kenmerken hebben en ook een eigen karakter. In dit boek staat alles beschreven over wat u moet weten bij aanschaf van een konijn.

nú € 7,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Voordat u een konijn aanschaft, moet u goed bedenken wat hier allemaal bij komt kijken. Een konijn heeft elke dag voldoende verzorging nodig. Bedenk dus vooraf goed wat de gevolgen zijn wanneer u een konijn aanschaft. Als het besluit genomen is om een konijn aan te schaffen, dan kunt u middels dit boekje alles te weten komen over het konijn.
Wat is belangrijk wanneer u een konijn koopt? Welk hok is geschikt voor mijn konijn? Wat zijn de dagelijkse behoeften van een konijn? Kunnen kinderen ook de verzorging van het konijn op zich nemen? Naast het antwoordt op deze vragen geeft dit boekje ook uitleg over ziektes van konijnen, gedrag en voorplanting. Daarnaast geeft het informatie over verschillende konijnenrassen.
Wilt u konijnen gaan fokken? Ook hierover wordt informatie gegeven in dit praktische boek! Veel leesplezier.
EAN code 9789058211477
Artikelnummer 2147