Advies nodig? 0113 - 384019

Kunststof konijnenhok Grand Lodge 140 Groen

Kunststof konijnenhok Grand Lodge 140 Groen

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks

Op zoek naar een duurzaam en gebruiksvriendelijk konijnenhok? Kijk dan eens naar het konststof konijnenhok Grand Lodge 140 Groen. Het konijnenhok heeft een praktische indeling en heeft door het kunststof een langere levensduur.

De Ferplast Grand Lodge 140 Groen wordt geleverd incl. voerruif, voerbak, drinkfles en houten loopplank.

meer informatie over dit product
normaal € 219,00
€ 189,00
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnen houden van knagen. Dit doen ze ook vaak aan het hok. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld anti-knaagstrips aan te brengen, maar wat ook werkt is een konijnenhok van kunststof. Konijnen vinden het niet lekker om aan kunststof te knagen. Bij dit konijnenhok zijn alleen het nachthokje en de loopplankjes van hout. Kunststof is ook veel gemakkelijker schoon te maken dan hout. Wat ook gemakkelijk is bij de schoonmaak van dit hok, zijn de uitschuifbare lade en de vele openingen die het hok heeft. Lees meer


Konijnen houden van knagen. Dit doen ze ook vaak aan het hok. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld anti-knaagstrips aan te brengen, maar wat ook werkt is een konijnenhok van kunststof. Konijnen vinden het niet lekker om aan kunststof te knagen. Bij dit konijnenhok zijn alleen het nachthokje en de loopplankjes van hout. Kunststof is ook veel gemakkelijker schoon te maken dan hout. Wat ook gemakkelijk is bij de schoonmaak van dit hok, zijn de uitschuifbare lade en de vele openingen die het hok heeft.

Het hok beschikt over een extra diepe bovenlade die ervoor zorgt dat er geen bodembedekking uit het hok kan vallen. Zo blijft de omgeving rond het hok mooi schoon. Door deze lade worden de konijnen ook beter beschermt tegen regen en wind. Dit zorgt ervoor dat u het hok in de wintermaanden niet naar binnen hoeft te halen.

De bovenverdieping van het verblijf bestaat uit een nachthok van hout. Deze beschutte plek is te bereiken via een houten loopplank. Ook de onderste verdieping van het hok is via een loopplankje te bereiken.

Lees minder

Maximale afmetingen: 134x73x110 cm
Afmetingen bouwpakket: 136x27x78 cm
EAN code 8010690110219
Artikelnummer 57087300
Aantal konijn groot 2
Aantal konijn klein 4
Soort Konijnenhok met ren, Kunststof konijnenhok
Materiaal Kunststof
Kleur Groen