Advies nodig? 0113 - 384019

Orlux Eivoer kanaries rood

Orlux Eivoer kanaries rood

Droog eivoer voor rode kanaries en andere vogels met rode grondkleur. Speciaal voor de rode kanaries, om hun kleur te behouden. Bevat alle bestanddelen die jonge en volwassen vogels nodig hebben tijdens kweek, groei en rui. Ook geschikt voor inlandse vogels

 Inhoud: 1kg

meer informatie over dit product
€ 4,90
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Droog eivoer voor kanaries Bevat alle bestanddelen die jonge en volwassen vogels nodig hebben tijdens kweek, groei en rui: eiwitten, vitaminen, sporenelementen, mineralen en essentiële amonizuren. Bevat canthaxanthine om de rode kleur van de vogels te behouden. Verrijkt met Florastimul, L-Carnitine en Omega-3-vetzuren. Lees meer

Droog eivoer voor kanaries Bevat alle bestanddelen die jonge en volwassen vogels nodig hebben tijdens kweek, groei en rui: eiwitten, vitaminen, sporenelementen, mineralen en essentiële amonizuren. Bevat canthaxanthine om de rode kleur van de vogels te behouden. Verrijkt met Florastimul, L-Carnitine en Omega-3-vetzuren.

Florastimul: is een unieke combinatie prebiotica ter ondersteuning van de goede darmflora.

L-Carnitine: ondersteund de vetverbranding, waardoor meer energie beschikbaar komt, en bevordert de groei van de jongen.

Omega-3 vetzuren: zijn essentieel voor een optimale conditie, immuniteit en vruchtbaarheid en een glanzend verenkleed.

Hoe gebruiken?

Droog eivoer is aan te raden om licht te bevochten met gekiemde zaken, enkele druppels water of geraspt fruit/groeten. Belangrijk is dat het dagelijks wordt ververst. Tijdens de kweekperiode wordt het naar behoeft gevoerd, buiten deze periode 3 x per week.

Ten minste houdbaar tot

12 maanden na productiedatum zie datum (en lotnummer) op verpakking. Droog en koel bewaren.

Analytische bestanddelen:

17% Ruw eiwit  4,8% Ruw vet  2% Ruw celstof  6% Ruwe as  1,5% Calcium  0,4% Fosfor 8,5% vocht

Lees minder

EAN code 5411204101113
Artikelnummer 424029
Soort Eivoer
Maat Kanarie