Advies nodig? 0113 - 384019

Cédé Lorifood - 1kg

Cédé Lorifood - 1kg

CéDé Lorifood is een volledige voeding voor alle soorten lori's, hang- en vijgpapegaaien. Het verwerken van volledige eieren maakt CéDé uniek. Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. CéDé lorifood is een lichtverteerbare voeding die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevat om uw vogels in topconditie te houden en er kweekresultaten mee te behalen.

nú € 9,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

CéDé Lorifood is een volledig voer voor alle soorten lori’s, hang- en vijgpapegaaitjes. Het verwerken van volledige eieren maakt het eivoer uniek! Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. CéDé Lorifood is een lichtverteerbare voeding die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevat om uw vogels in topconditie te houden en er kweekresultaten mee te behalen. Hoe gebruiken? 1 deel CéDé® Lorifood mengen met 3 à 4 delen water. Sommige lori’s hebben liever een iets zoetere pap, hiervoor kan men het best wat vloeibare honing aan het papje toevoegen. Indien mogelijk meerdere malen per dag een verse portie verstrekken, zeker tijdens warmere periodes. Dagelijks kan een portie vers fruit worden verstrekt. Ten minste houdbaar tot Lees meer

CéDé Lorifood is een volledig voer voor alle soorten lori’s, hang- en vijgpapegaaitjes. Het verwerken van volledige eieren maakt het eivoer uniek! Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. CéDé Lorifood is een lichtverteerbare voeding die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevat om uw vogels in topconditie te houden en er kweekresultaten mee te behalen.

Hoe gebruiken?

  • 1 deel CéDé® Lorifood mengen met 3 à 4 delen water. Sommige lori’s hebben liever een iets zoetere pap, hiervoor kan men het best wat vloeibare honing aan het papje toevoegen.
  • Indien mogelijk meerdere malen per dag een verse portie verstrekken, zeker tijdens warmere periodes.
  • Dagelijks kan een portie vers fruit worden verstrekt.

Ten minste houdbaar tot

12 maanden na productiedatum zie datum (en lotnummer) op verpakking. Droog en koel bewaren.

Samenstelling

Granen, ei en eiproducten, bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, suikers, melk en melkproducten, mineralen

Analytische bestanddelen:

15,7% Ruw eiwit  3% Ruw vet  2% Ruw celstof  3,8% Ruwe as  0,9% Calcium  0,4% Fosfor.

Lees minder

EAN code 5414390007016
Artikelnummer 2088