Advies nodig? 0113 - 384019

Cédé eivoer Agapornide en Neophema

Cédé eivoer Agapornide en Neophema

Cédé eivoer agapornide en neophema is een aanvullend voer voor agaporniden, neophema's en andere kleine parkietsoorten. Het verwerken van volledige eieren maakt Cédé eivoer uniek. Cédé eivoer bevat hoogwaardige eiwitten voor een succesvolle kweek!

Verpakking: 1kg

nú € 4,75
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Cédé eivoer agaporniden en neophema is een aanvullend voer voor agaporniden, neophema's en andere kleine parkietsoorten. Het verwerken van volledige eieren maakt Cédé eivoer uniek. Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. Cédé eivoer bevat hoogwaardige eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige, alle noodzakelijke vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen voor een succesvolle kweek! De toevoeging van essentiële aminozuren bevordert de rui. Lees meer

Cédé eivoer agaporniden en neophema is een aanvullend voer voor agaporniden, neophema's en andere kleine parkietsoorten. Het verwerken van volledige eieren maakt Cédé eivoer uniek. Ei-eiwit is voor vogels een goed opneembare en de best benutbare bron van dierlijk eiwit. Cédé eivoer bevat hoogwaardige eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige, alle noodzakelijke vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen voor een succesvolle kweek! De toevoeging van essentiële aminozuren bevordert de rui.

Hoe gebruiken?

Rul maken met enkele druppels water, gekiemde zaden, groente, fruit …

Rustperiode

2 à 3 maal per week ¼ deel van het dagrantsoen CéDé® eivoer verstrekken.

Kweekperiode

dagelijks, indien mogelijk 2 à 3 maal daags, naar behoefte CéDé® eivoer geven. Vanaf het zelfstandig eten, dagelijks ¼ van het dagrantsoen CéDé®eivoer verstrekken.

Ruiperiode

dagelijks ¼ van het dagrantsoen CéDé® eivoer verstrekken.

Ten minste houdbaar tot

12 maanden na productiedatum zie datum (en lotnummer) op verpakking. Droog en koel bewaren.

Samenstelling

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, plantaardige eiwitextracten, zaden, weekdieren, fruit, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen:

16,2% Ruw eiwit  7,4% Ruw vet  3% Ruw celstof  4,5% Ruwe as  0,9% Calcium  0,4% Fosfor 0,5% Natrium  0,01% Magnesium

Lees minder

EAN code 5414390002059
Artikelnummer 2107