Advies nodig? 0113 - 384019

Yorkshire terriër

Yorkshire terriër

Alles te weten komen over de Yorkshire terriër?                                                                                       De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Yorkshire terriër en de Australische silky terriër samen in een boek. Lees alles over de Yorkshire terriër, zijn voorgeschiedenis als rattenvanger in Engeland en over de afstamming van de Australische silky terriër. Het leuke van dit soort hondenrassen is dat ze zowel met een volledige lange vacht, als met een korte vacht gehouden kunnen worden. Van de showhondjes en van de huishondjes treft u veel foto’s aan.

Over de details van het uiterlijk vindt u alle informatie in de rasstandaard. Populaire rassen worden niet altijd door bonafide fokkers gefokt: lees alles over de aanschaf van een pup en de tips die u hierbij kunnen helpen. Mensen zullen sneller geneigd zijn een klein hondje mee op vakantie te nemen dan een grote. Dit boek verschaft u allerlei tips hierover en wijst op verschillende (on)mogelijkheden van de hond mee op vakantie. Ook voeding en voortplanting worden duidelijk belicht.
80 pagina’s - Paperback
ISBN 9789058212474

Lees minder

EAN code 9789058212474
Artikelnummer 2247