Advies nodig? 0113 - 384019

West Highland white terriër

West Highland white terriër

Alles te weten komen over de Westie?                                                                                                     De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De West Highland white terriër, ook wel Westie genoemd, is een echte gezinshond, die het prima kan vinden met andere huisdieren en kinderen. Deze kleinere, witte hond is echter wel een terriër. Dat betekent graven en jagen en na een lange boswandeling heeft hij een heuse gedaanteverwisseling ondergaan! In dit boek wordt de geschiedenis van de Westie beschreven, evenals raskenmerken en typisch Westie gedrag. Algemene informatie over het fokken van een nest, de juiste voeding, maar ook over specifieke rasziektes en het deelnemen aan shows, is ook te vinden in De West Highland white terriër’.Uitgebreide aandacht wordt besteed aan de dagelijkse vachtverzorging van deze kleine terriër. Voor de Westie-liefhebbers is er veel te vinden op het internet. De rasvereniging organiseert veel activiteiten, zo blijkt uit de laatste hoofdstukken in dit... Lees meer

De West Highland white terriër, ook wel Westie genoemd, is een echte gezinshond, die het prima kan vinden met andere huisdieren en kinderen. Deze kleinere, witte hond is echter wel een terriër. Dat betekent graven en jagen en na een lange boswandeling heeft hij een heuse gedaanteverwisseling ondergaan! 

In dit boek wordt de geschiedenis van de Westie beschreven, evenals raskenmerken en typisch Westie gedrag. Algemene informatie over het fokken van een nest, de juiste voeding, maar ook over specifieke rasziektes en het deelnemen aan shows, is ook te vinden in De West Highland white terriër’.

Uitgebreide aandacht wordt besteed aan de dagelijkse vachtverzorging van deze kleine terriër. 
Voor de Westie-liefhebbers is er veel te vinden op het internet. De rasvereniging organiseert veel activiteiten, zo blijkt uit de laatste hoofdstukken in dit boek.

Deze vrolijke, moedige, speelse en eigenzinnige hond is mooi neergezet in dit informatieve boek.

64 pagina’s - Paperback                                                                                                                      ISBN 9789058210593

Lees minder

EAN code 9789058210593
Artikelnummer 2059