Advies nodig? 0113 - 384019

Staffordshire bull terriër

Staffordshire bull terriër

Alles te weten komen over de Staffordshire bull terriër?                                                                            De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

In dit boek komt u te weten waarom de hond juist dit uiterlijk heeft; over zijn aangepastheid aan zijn vroegere taak: stierenvechten. Dit was tot een kleine 200 jaar geleden een tijdverdrijf van de Engelse adel.De zogenaamde ‘pitbullwet’ trad in 1993 in Nederland in werking. Deze ‘regeling Agressieve Dieren’ (RAD) hanteert een regelgeving voor legale en illegale honden.In het hoofdstuk Aanschaf leest u hier alles over. Ook bij het kiezen van de juiste hond kijkt de wet al om de hoek. Lees de goede tips en adviezen!Zijn positieve kanten - mits goed gefokt – zoals zijn mensgerichtheid en vriendelijkheid worden dan ook zeker genoemd.Alle honden kunnen een keertje ziek worden. Het hoofdstuk Gezondheid en ziekte geeft een uitgebreid overzicht waardoor u ziekten snel kan herkennen, zodat u tijdig de dierenarts kan raadplegen. Een nuttig boek... Lees meer

In dit boek komt u te weten waarom de hond juist dit uiterlijk heeft; over zijn aangepastheid aan zijn vroegere taak: stierenvechten. Dit was tot een kleine 200 jaar geleden een tijdverdrijf van de Engelse adel.

De zogenaamde ‘pitbullwet’ trad in 1993 in Nederland in werking. Deze ‘regeling Agressieve Dieren’ (RAD) hanteert een regelgeving voor legale en illegale honden.
In het hoofdstuk Aanschaf leest u hier alles over. Ook bij het kiezen van de juiste hond kijkt de wet al om de hoek. Lees de goede tips en adviezen!

Zijn positieve kanten - mits goed gefokt – zoals zijn mensgerichtheid en vriendelijkheid worden dan ook zeker genoemd.
Alle honden kunnen een keertje ziek worden. Het hoofdstuk Gezondheid en ziekte geeft een uitgebreid overzicht waardoor u ziekten snel kan herkennen, zodat u tijdig de dierenarts kan raadplegen. Een nuttig boek over dit bijzondere ras.

80 pagina’s - Paperback                                                                                                                      ISBN 9789058212443

Lees minder

EAN code 9789058212443
Artikelnummer 2244