Advies nodig? 0113 - 384019

Garvo Alfastart Piepkuikenvoer

Garvo Alfastart Piepkuikenvoer

Alfastart piepkuikenvoer is zeer hoogwaardig kuikenstartvoer voor de eerste drie levensweken. Het voer is een mengsel van meel met ideale structuur, eiwitrijke 2mm korrels, gedroogde vlokreeftjes en watervliegjes.

Verpakking: 800 gram of 12,5kg

nú € 4,35
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De vlokreeftjes en watervliegjes zorgen voor een snelle acceptatie en een uitstekende start van jonge kuikens. De 800 gram verpakking is bij uitstek geschikt voor de liefhebbers met één nest kuikens. Ook geschikt voor jonge kuikens van kwartels en fazanten. Lees meer

De vlokreeftjes en watervliegjes zorgen voor een snelle acceptatie en een uitstekende start van jonge kuikens. De 800 gram verpakking is bij uitstek geschikt voor de liefhebbers met één nest kuikens. Ook geschikt voor jonge kuikens van kwartels en fazanten.


Alfastart piepkuikens is het optimale startvoer voor jonge kuikens van kippen, fazantachtigen, kwartels, patrijzen, pauwen en andere sierhoenders voordat ze overgaan op volledig pluimvee- of kippenvoer De structuur van het voer is precies afgestemd op jonge kuikens waardoor ze alle voedingsstoffen optimaal opnemen. De samenstelling van het voer benadert de voeding uit de oorspronkelijke leefomgeving van hoenderachtigen. Het voer bevat eiwitrijke korrels,vlokreeftjes en speciaal geselecteerde zaden. Alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn naar behoefte toegevoegd. De samenstelling zorgt voor een gelijkmatige natuurlijke groei en een hoge natuurlijke weerstand.

U kunt alfastart piepkuikens voeren vanaf de tweede levensdag totdat de kuikens circa drie weken oud zijn. Daarna kunt u overschakelen op alfamix kuikens – ideaal opfokvoer

Lees minder

EAN
Artikelnummer