Advies nodig? 0113 - 384019

Sharpei

Alles te weten komen over de Sharpei?                                                                                                     De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De shar-pei, afkomstig uit China, is bekend om zijn rimpels. De shar-pei is uitstekend geschikt als huishond en kan goed met kinderen overweg. Hij is trouw aan zijn baas, maar moet van vreemden niet zo veel hebben. Hij is wat eigenzinnig en niet zo makkelijk te trainen. In dit boek worden veel tips gegeven voor het opvoeden van een shar-pei. Ook wordt geadviseerd bij de Nederlandse rasvereniging informatie op te vragen indien men overweegt een shar-pei aan te schaffen. Rasspecifieke ziektes, zoals de Familial Shar-pei Fever of tight lip, en nuttige adviezen over de verzorging van dit ras, worden duidelijk beschreven. De foto’s, met name van de shar-pei pups zijn een lust voor het oog. Deze intelligente hond is niet echt geschikt voor de hondensport, maar een lange wandeling is voor hem favoriet. Voor zover bekend is dit een van de wein... Lees meer

De shar-pei, afkomstig uit China, is bekend om zijn rimpels. De shar-pei is uitstekend geschikt als huishond en kan goed met kinderen overweg. Hij is trouw aan zijn baas, maar moet van vreemden niet zo veel hebben. Hij is wat eigenzinnig en niet zo makkelijk te trainen. In dit boek worden veel tips gegeven voor het opvoeden van een shar-pei. Ook wordt geadviseerd bij de Nederlandse rasvereniging informatie op te vragen indien men overweegt een shar-pei aan te schaffen. Rasspecifieke ziektes, zoals de Familial Shar-pei Fever of tight lip, en nuttige adviezen over de verzorging van dit ras, worden duidelijk beschreven. 
De foto’s, met name van de shar-pei pups zijn een lust voor het oog. Deze intelligente hond is niet echt geschikt voor de hondensport, maar een lange wandeling is voor hem favoriet. Voor zover bekend is dit een van de weinige boeken in het Nederlands over de shar-pei.

64 pagina’s - Paperback                                                                                                                       ISBN 97890582121385

Lees minder

EAN code 9789058211385
Artikelnummer 2138