Advies nodig? 0113 - 384019

Setters

Alles te weten komen over de Setters?                                                                                                      De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Setters is een overzichtelijk boek waarin alle vier de setterrassen verenigd zijn. U vindt informatie over de Engelse setter, de Gordon setter en de Ierse setters rood en rood met wit.Uit de vier complete rasstandaards kunt u de onderlinge verschillen tussen de vier setters aflezen. De setter is een jachthond bij uitstek. Daarom vindt u in dit boek veel informatie over de mogelijkheden van vormen van sport die op de jacht gebaseerd zijn. Ook over de wetgeving betreffende de jacht in Nederland vindt u veel informatie.Geniet de jacht niet uw voorkeur, besef dan wel dat elke setter actief bezig moet kunnen zijn. Andere, niet jachtgebonden sporten zijn daarom ook in dit boek vermeld.Daarnaast vindt u informatie over de opvoeding, de verzorging, het fokken en het showen van deze mooie honden. Het hoofdstuk gezondheid en ziekte is toegespits... Lees meer

Setters is een overzichtelijk boek waarin alle vier de setterrassen verenigd zijn. U vindt informatie over de Engelse setter, de Gordon setter en de Ierse setters rood en rood met wit.
Uit de vier complete rasstandaards kunt u de onderlinge verschillen tussen de vier setters aflezen. De setter is een jachthond bij uitstek. Daarom vindt u in dit boek veel informatie over de mogelijkheden van vormen van sport die op de jacht gebaseerd zijn. Ook over de wetgeving betreffende de jacht in Nederland vindt u veel informatie.
Geniet de jacht niet uw voorkeur, besef dan wel dat elke setter actief bezig moet kunnen zijn. Andere, niet jachtgebonden sporten zijn daarom ook in dit boek vermeld.
Daarnaast vindt u informatie over de opvoeding, de verzorging, het fokken en het showen van deze mooie honden. 
Het hoofdstuk gezondheid en ziekte is toegespitst op de verschillende rassen.
Dit boek is dan ook een waardevolle aanvulling op de bibliotheek van de ervaren settereigenaar en zeker een uitstekende basis voor de beginner of voor het baasje dat nog een passend ras zoekt.

64 pagina’s - Paperback                                                                                                                         ISBN 9789058212597

Lees minder

EAN code 9789058212597
Artikelnummer 2259