Advies nodig? 0113 - 384019

Noorse Elandhond

Alles te weten komen over de Noorse Elandhond?                                                                                      De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

In dit boek is basisinformatie bijeengebracht over de Noorse elandhond waarmee de (toekomstige) bezitter van een Noorse elandhond verantwoord met zijn of haar huisdier kan omgaan. Het blijkt namelijk dat nog steeds dat veel mensen een huisdier aanschaffen zonder van tevoren te beseffen waar ze aan beginnen.Dit boek gaat daarom globaal in op de geschiedenis van de grijze en zwarte Noorse elandhond, de rasstandaard en voors en tegens van aanschaf. Essentiële informatie over voeding, grondbeginselen van de opvoeding en een inleiding in de voortplanting komen eveneens aan de orde. Ten slotte wordt aandacht besteed aan de (dagelijkse) verzorging, gezondheid en (eventuele) rasspecifieke ziekten.Op basis van deze gegevens kunt u een Noorse elandhond weloverwogen aanschaffen en verantwoord als huisdier houden. Een welopgevoede en goed getraind... Lees meer

In dit boek is basisinformatie bijeengebracht over de Noorse elandhond waarmee de (toekomstige) bezitter van een Noorse elandhond verantwoord met zijn of haar huisdier kan omgaan. Het blijkt namelijk dat nog steeds dat veel mensen een huisdier aanschaffen zonder van tevoren te beseffen waar ze aan beginnen.

Dit boek gaat daarom globaal in op de geschiedenis van de grijze en zwarte Noorse elandhond, de rasstandaard en voors en tegens van aanschaf. Essentiële informatie over voeding, grondbeginselen van de opvoeding en een inleiding in de voortplanting komen eveneens aan de orde. Ten slotte wordt aandacht besteed aan de (dagelijkse) verzorging, gezondheid en (eventuele) rasspecifieke ziekten.
Op basis van deze gegevens kunt u een Noorse elandhond weloverwogen aanschaffen en verantwoord als huisdier houden. Een welopgevoede en goed getrainde hond is meer dan zomaar een hond. Investeer daarom iets extra's in een puppytraining of jachttraining.

64 pagina’s - Paperback                                                                                                                      ISBN 9789058212733

Lees minder

EAN code 9789058212733
Artikelnummer 2273