Advies nodig? 0113 - 384019

Garvo Alfamix Kuikenzaad

Garvo Alfamix Kuikenzaad

Alfamix kuikens is een mengsel van hoogwaardige eiwitrijke 2mm korreltjes, gemengd met kuikenzaad, fijn gebroken erwtjes en gedroogde vlokreeftjes. Deze voeding is geschikt voor kuikens vanaf 3 weken.

Verkrijgbaar in: 4 of 12,5 kg

nú € 9,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Alfamix kuikens is in te zetten bij kuikens vanaf ca. drie weken leeftijd tot de hennen beginnen te leggen. De samenstelling is kippenvoer wat vlot wordt opgenomen en zorgt voor ontwikkeling van het gehele dier en een evenwichtige groei van vlees, botten en organen.Alfamix kuikens is het optimale opfokvoer voor kuikens van kippen. U kunt het voer eventueel ook inzetten bij kuikens van fazantachtigen, kwartels, patrijzen, pauwenen andere sierhoenders. De kuikens eten alfamix kuikens graag en nemen het voer snel op. Alfamix kuikens is ook prima geschikt voor kuikens uit natuurbroed, waarbij de kloek mee-eet. De samenstelling van het voer benadert de voeding uit de oorspronkelijke leefomgeving van hoenderachtigen. Alfamix kuikens bevat eiwitrijke korrels, vlokreeftjes en speciaal geselecteerde zaden. Alle noodzakelijke vitaminen, minerale... Lees meer

Alfamix kuikens is in te zetten bij kuikens vanaf ca. drie weken leeftijd tot de hennen beginnen te leggen. De samenstelling is kippenvoer wat vlot wordt opgenomen en zorgt voor ontwikkeling van het gehele dier en een evenwichtige groei van vlees, botten en organen.

Alfamix kuikens is het optimale opfokvoer voor kuikens van kippen. U kunt het voer eventueel ook inzetten bij kuikens van fazantachtigen, kwartels, patrijzen, pauwen
en andere sierhoenders. De kuikens eten alfamix kuikens graag en nemen het voer snel op. Alfamix kuikens is ook prima geschikt voor kuikens uit natuurbroed, waarbij de kloek mee-eet. De samenstelling van het voer benadert de voeding uit de oorspronkelijke leefomgeving van hoenderachtigen. Alfamix kuikens bevat eiwitrijke korrels, vlokreeftjes en speciaal geselecteerde zaden. Alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn naar behoefte toegevoegd. De samenstelling zorgt voor ontwikkeling van het gehele dier en een evenwichtige groei van vlees, botten en organen.

U kunt alfamix kuikens voeren vanaf circa drie weken leeftijd. Voor de eerste drie levensweken is alfastart piepkuikens het aangewezen voer.

Lees minder

EAN
Artikelnummer