Advies nodig? 0113 - 384019

Labrador retriever

Labrador retriever

Alles te weten komen over de Labrador retriever?                                                                                    De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Een van de meest voorkomende gezelschapshonden is de Labrador retriever. Zijn zachtmoedige karakter, lieve uiterlijk en loyaliteit en speelsheid maken hem tot een bijzonder geliefd gezinsmaatje.
Ze zijn er in het zwart, blond en bruin. Labradors zijn leergierig, speels, hebben een grote ‘will to please’ en zijn verzot op apporteren. Ze worden ook vaak ingezet als jachthond, geleidehond of speurhond. Samen met de baas aan het werk, naast spelen op het strand, is het leukste dat er is voor een Labrador.
De auteur adviseert met klem wel stil te staan bij aanschaf bij de juiste keuze van een fokker, veel labradors worden puur uit winstbejag gefokt met alle schadelijke gevolgen van dien. Naast de prachtige foto’s in dit boek worden vele nuttige tips en bruikbare adviezen gegeven over opvoeding, verzorging, voeding en gezondheid.
Ook het vermelden waard: deze hond is een echte waterliefhebber! U bent alvast gewaarschuwd…
64 pagina’s - Paperback
ISBN 9789058210043

Lees minder

EAN code 9789058210043
Artikelnummer 2004