Advies nodig? 0113 - 384019

Border collie

Alles te weten komen over de Border collie?                                                                                              De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze hond is niet zo maar een hond, zo blijkt uit dit boek. De Border collie is bijzonder actief, nieuwsgierig, intelligent en heeft een sterke ‘will to please’. De van oorsprong Engelse border collie werd gefokt voor het schapendrijven. Maar de border collie van nu wordt ook ingezet als speurhond en reddingshond. Ook is dit ras uitermate geschikt voor de hondensport, zoals behendigheid en flyball.De auteurs adviseren de border collie aan te schaffen indien u een gevorderde hondenkenner bent. Deze hond heeft niet genoeg aan een rondje met de fiets; er moet gewerkt worden en hij moet zijn energie kwijt. Door zijn scherpe opmerkingsvermogen en zijn eigenschap tot het uiterste te willen gaan voor de baas, kan de border collie een bijzondere vriend worden met wie je kunt lezen en schrijven. Heel belangrijk bij dit ras is een goede opvoedin... Lees meer

Deze hond is niet zo maar een hond, zo blijkt uit dit boek. De Border collie is bijzonder actief, nieuwsgierig, intelligent en heeft een sterke ‘will to please’. De van oorsprong Engelse border collie werd gefokt voor het schapendrijven. Maar de border collie van nu wordt ook ingezet als speurhond en reddingshond. Ook is dit ras uitermate geschikt voor de hondensport, zoals behendigheid en flyball.

De auteurs adviseren de border collie aan te schaffen indien u een gevorderde hondenkenner bent. Deze hond heeft niet genoeg aan een rondje met de fiets; er moet gewerkt worden en hij moet zijn energie kwijt. Door zijn scherpe opmerkingsvermogen en zijn eigenschap tot het uiterste te willen gaan voor de baas, kan de border collie een bijzondere vriend worden met wie je kunt lezen en schrijven. 

Heel belangrijk bij dit ras is een goede opvoeding en training. Achterin het boek wordt een aantal erfelijke aandoeningen van dit ras besproken. Informatief zijn de hoofdstukken over voeding, verzorging en voortplanting.

80 pagina’s - Paperback                                                                                                                        ISBN 9789058210746

Lees minder

EAN code 9789058210746
Artikelnummer 2074