Advies nodig? 0113 - 384019

Belgische herder

Alles te weten komen over de Belgische herder?                                                                                       De 'Over dieren' boekenserie biedt alle praktische rasseninformatie in één compact boekje, dat gemakkelijk wegleest. De boekjes bieden alle basis informatie zoals de geschiedenis, raskenmerken en biedt tips in de opvoeding.

nú € 8,18
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Er zijn vier variëteiten binnen dit ras: de Tervuerense herder, de Mechelse herder, de Laekense herder en de Groenendaeler. Van elke soort is de geschiedenis beschreven en de algemene rasstandaard is compleet opgenomen in dit boek. Prachtige foto’s van de Belgische herders als pup en volwassen hond staan afgebeeld.Belgische herders zijn uitstekend geschikt als erfhond of waakhond, zo blijkt uit de karakterbeschrijvingen. Ook zijn de Belgische herders echte werkhonden, die veel beweging nodig hebben. Goed geschikt om verschillende sporttrainingen te volgen.Verder wordt in dit boek aandacht besteed aan de verzorging en de voeding van de Belgische herders. Algemene informatie over gezondheid, voortplanting en parasieten staan achter in het boek beschreven.Een zeer compleet werk waarin alle benodigde basiskennis over de Belgische herders i... Lees meer

Er zijn vier variëteiten binnen dit ras: de Tervuerense herder, de Mechelse herder, de Laekense herder en de Groenendaeler. Van elke soort is de geschiedenis beschreven en de algemene rasstandaard is compleet opgenomen in dit boek. Prachtige foto’s van de Belgische herders als pup en volwassen hond staan afgebeeld.

Belgische herders zijn uitstekend geschikt als erfhond of waakhond, zo blijkt uit de karakterbeschrijvingen. Ook zijn de Belgische herders echte werkhonden, die veel beweging nodig hebben. Goed geschikt om verschillende sporttrainingen te volgen.

Verder wordt in dit boek aandacht besteed aan de verzorging en de voeding van de Belgische herders. Algemene informatie over gezondheid, voortplanting en parasieten staan achter in het boek beschreven.

Een zeer compleet werk waarin alle benodigde basiskennis over de Belgische herders is te vinden.

80 pagina’s - Paperback                                                                                                                       ISBN 9789058210371

Lees minder

EAN code 9789058210371
Artikelnummer 2037