Winkelwagen 0

 

Hondenkennel Rex

nú € 1.899,00
voor 17:00 besteld, zaterdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Deze hondenkennel Rex is afgewerkt met prachtige zwarte potdekseldelen, dit geeft de hondenkennel een prachtige landelijke uitstraling. Dit hondenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout, hierdoor is het hok onderhoudsvrij. Wordt in afgemonteerde panelen geleverd,  deze zijn eenvoudig te monteren. 

Afmetingen 316 x 208 x 196 cm

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Voor het frame is geïmpregneerd grenenhout gebruikt, dit hout is behandeld voor geïmpregneerd en hierdoor perfect geschikt voor langdurig buitengebruik.  Deze kennel biedt dan ook minstens 10 -15 jaar onderhoudsvrij plezier! Het voorpaneel is gemaakt van gegalvaniseerd ijzer en is voorzien van 16 mm spijlen. De toegangsdeur beschikt over een handige één-hand grendel en kan hiermee makkelijk en snel geopend worden. Het voorpaneel is gedeeltelijk gesloten hierdoor ontstaat een windvrije plek waar tevens het nachthok is geplaatst. Dit nachthok is afgewerkt met dezelfde stijlvolle potdekseldelen maar heeft een betonplex bodem om optrekkend vocht en kou tegen te gaan. 

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP: wanneer u dit dierenverblijf bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

Productspecificaties

  • Buitenwerks incl. dak (L x B x H)316 x 208 x 196 cm
  • Grondmaat (B x D)314 x 203 cm
  • Afmetingen nachtverblijf (L x B x H)93 x 90 x93 cm
  • DakbedekkingDaleer
  • MateriaalZwart Zweeds rabat + Douglas afwerking
  • Spijlafstand8 cm (16 mm dik spijlen)
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist