Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Persian Adult

Royal Canin Persian Adult

Royal Canin Persian is een volledig katten voer voor Perzische katten. Perzische katten met lang en dik haar. Dit zorgt voor een schitterende kat maar ook voor de nodige onderhoud. De lange dikke vacht vraagt dus om extra aandacht. Daarom heeft Royal Canin deze voeding samengesteld.

Royal Canin Persian is verkrijgbaar in: 400gr, 2kg, 4 kg en 10 kg.

nú € 21,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Royal Canin Persian is een volledig katten voer voor Perzische katten. Perzische katten met lang en dik haar. Dit zorgt voor een schitterende kat maar ook voor de nodige onderhoud. De lange dikke vacht vraagt dus om extra aandacht. Tevens vergroot dit de kans op haarballen die op hun beurt weer een negatief effect hebben op de darmen. Daarom heeft Royal Canin deze voeding samengesteld. Het is een complete voeding dat extra aandacht besteed aan de lange dikke vacht en de spijsvertering. Door de speciaal uitgebalanceerde samenstelling bevordert de voeding de spijsvertering van uw kat zeer goed. Lees meer

Royal Canin Persian is een volledig katten voer voor Perzische katten. Perzische katten met lang en dik haar. Dit zorgt voor een schitterende kat maar ook voor de nodige onderhoud. De lange dikke vacht vraagt dus om extra aandacht. Tevens vergroot dit de kans op haarballen die op hun beurt weer een negatief effect hebben op de darmen. Daarom heeft Royal Canin deze voeding samengesteld. Het is een complete voeding dat extra aandacht besteed aan de lange dikke vacht en de spijsvertering. Door de speciaal uitgebalanceerde samenstelling bevordert de voeding de spijsvertering van uw kat zeer goed.

Dankzij het Beauty Shine Complex bevordert de voeding de schoonheid van de lange en dikke vacht van uw perzische kat. Daarnaast versterkt het ook de barrièrefunctie van de huid.

Omdat perzische katten lange haren hebben, is het risico op haarballen groter. Dit kan leiden naar darmverstoppingen. Royal Canin Persian 30 vermindert de vorming van de haarballen bij uw kat.

Lees minder

EAN
Artikelnummer