Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Braekel Grijs/Wit

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

- Geschikt voor 2 konijnen.

- Uitschuifbare lade

- Kleur: Grijs/Wit

- Afmetingen: 201x78x113cm (LxDxH)

nú € 349,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Braekel Grijs/Wit is geschikt voor (dwerg)konijnen. Het hok heeft een nachthok met aangesloten legnest. Het legnest is ook vanaf buiten te openen. Via een loopplankje komen de dieren in de ruime uitloopren. Deze toegang van het nachthok naar de ren is vanaf de buitenkant af te sluiten. Dit is erg handig! Lees meer

Konijnenhok Braekel Grijs/Wit is geschikt voor (dwerg)konijnen. Het hok heeft een nachthok met aangesloten legnest. Het legnest is ook vanaf buiten te openen. Via een loopplankje komen de dieren in de ruime uitloopren. Deze toegang van het nachthok naar de ren is vanaf de buitenkant af te sluiten. Dit is erg handig!

Het nachthok beschikt over een deurtje en een raampje. Ook zit er onder het nachthok een praktische uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij de schoonmaak van het hok. In de ren zit ook nog een deurtje aan de voorzijde. Alle deurtjes van die dierenverblijf beschikken over een schuifsluiting.

Het nachthok van het dierenverblijf Braekel heeft een mooi puntdak. Het dak is voorzien van dakleer met leislag en overkoepeld het gehele hok. De ren is omgeven met houten panelen met gaaswerk. De benedenverdieping van het hok is open. Gaasafmetingen: 1x1cm

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok mee gebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op konijnenhok 'Braekel' krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

EAN code 8720618384041
Artikelnummer 84027
Materiaal Hout
Kleur Grijs, Wit