Winkelwagen 0

 

Kippenhok Milan XL

Kleur:Bruin
Aantal kippen klein:5
Aantal kippen groot:2
Aantal konijn klein:2
nú € 1.759,00
voor 17:00 besteld, donderdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Kippenhok Milan XL biedt een heerlijke ruimte voor uw kippen/konijnen.

Gemaakt onderhoudsvrije en duurzame materialen.   Wordt in afgemonteerde panelen geleverd, eenvoudig te monteren. 

Afmetingen: 342 x 130 x 132 cm

Lees meer

Kippenhok Milan XL is geschikt voor meerdere kippen en konijnen. Het verblijf is gemaakt op basis van een frame van geïmpregneerde balken, aan de buitenzijde is het verblijf afgewerkt met Douglas balken en zwart potdeksel. Deze behandelde materialen zijn ideaal voor buiten gebruik en vragen hierbij geen jaarlijkse schilder of beitsbeurt.  De deuren hebben een schuifslot.  Aan de voorzijde van de ren bevindt zich een deur welke goede toegang biedt tot het volledige ren. Het nachthok is voorzien van een toegangsdeur waardoor u altijd goede toegang heeft tot het verblijf. In het nachthok bevindt zich tevens de zitstok voor de nacht en natuurlijk een legnest voor de eieren. Het nachthok heeft een directe doorgang voor de kippen/konijnen naar de aangrenzende kippenren. Het dak loopt schuin naar achter en heeft een afwerking van zwart dakleer voor een goede afwatering. Omdat de kippenren aan drie zijdes is gesloten kunnen de kippen/konijnen ook genieten van de buitenlucht op regenachtige dagen. 

Afmetingen: 342 x 130 x 132 cm

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

 LET OP: wanneer u dit dierenverblijf bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720569162347
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
  • Kleur:Bruin

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist