Winkelwagen 0

 

Volière Thomas rechts

Merk:Voldux
nú € 1.479,00
voor 17:00 besteld, zaterdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Op zoek naar een stevige volière voor uw vogels? Kies dan voor volière Thomas. Deze volière is handgemaakt met geïmpregneerd hout en aluminium. Hierdoor is deze volière erg geschikt om buiten te gebruiken. Het nachthok wordt kant en klaar geleverd, de ren dient u zelf te monteren. 

Afmetingen: 289 x 220 x 190 cm.

Let op: voor deze volière gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Volière Thomas is gemaakt door gespecialiseerde vakmannen. De volière is gemaakt van geïmpregneerd hout en aluminium. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij en is het erg geschikt voor buiten. Deze volière heeft een rechthoekige vorm.. In de aluminiumpanelen zit gaaswerk. Dit heeft een afmeting van 19 x 19 x 1,45 mm. 

LET OP:

Leveringsconditie -  Onze leverancier levert zelf het verblijf bij u af.  Ook neemt de leverancier tijdig contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. 

Op het moment van aflevering is het noodzakelijk dat er hulp aanwezig is. De verblijven zijn erg zwaar van gewicht en de chauffeur kan dit niet alleen lossen en verplaatsen. 

Wanneer u deze volière bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat deze volière handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u deze volière bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720569162163
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout, Aluminium
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist