Winkelwagen 0

 

Hondenhok Sven

nú € 989,00
voor 17:00 besteld, zaterdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Hondenhok Sven is een ruim, robuust en mooi afgewerkt hondenhok voor buiten. Dit hondenhok heeft een stijlvolle uitstraling door het gebruik van zwart potdeksel in combinatie met het douglas houten frame. Wist u dat dit hok kant-en-klaar bij u wordt afgeleverd?

Afmetingen: 201 x 113 x 110 cm

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Bent u op zoek naar een prachtig hondenhok van hoge kwaliteit en ook nog eens netjes afgewerkt door echte vakmannen? Kies dan voor Hondenhok Sven. Dit hondenhok heeft een stijlvolle uitstraling door het gebruik van zwart potdeksel in combinatie met het douglas houten frame. Hierdoor is het onderhoudsvrij en natuurlijk erg geschikt als buitenhok. Het dak is bekleed met dakleer. Naast een nachtverblijf heeft dit hondenhok een verhoogde veranda wat ook mogelijkheden biedt voor de hond om droog buiten te liggen op koude en regenachtige dagen. Het nachthok is eenvoudig te bereiken via het deurtje aan de voorzijde, dit geeft ook een makkelijke toegang voor het schoonmaken van het hondenhok. 

Op dit hok heeft u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Wanneer u dit hondenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Buitenmaat incl. dak (B x D x H) 201 x 113 x 110 cm
Grondmaten (B x D) 197 x 97 cm
Materiaal Zwart zweeds rabat+douglas frame
Dakbedekking Dakleer

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720569162095
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist