Winkelwagen 0

 

Kippenhok Toon rechts

Merk:Voldux
nú € 1.359,00
voor 17:00 besteld, zaterdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Bent u op zoek naar een erg ruim, stevig en mooi afgewerkt kippenhok? Kies dan voor Kippenhok Toon. Kippenhok Toon is een robuust kippenhok met een ruime ren waarin u zelfs kunt staan en kunt lopen. 

Nachthok wordt gemonteerd geleverd, ren in panelen deze is eenvoudig te monteren. 

Afmetingen: 335 x 120 x 190 cm.

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

Lees meer

Kippenhok Toon is een echte villa voor uw kippen! Dit ruime en robuuste kippenverblijf is helemaal gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het hok onderhoudsvrij is en het maakt het tevens zeer geschikt voor buiten. Dit grote kippenhok heeft een grote deur in de ren en ook een grote deur (via binnen) naar het nachthok. Het legnest is ook vanaf buiten te benaderen.

LET OP:

Leveringsconditie - Wij gebruiken een eigen koerierdienst voor het afleveren van de verblijven. U zal op tijd worden ingelicht door onze leverancier, zij zullen met u  bespreken op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is, dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn en  niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. 
Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes, indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier u hierbij ondersteunen.

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok handgemaakt is, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt! Dit dierenverblijf is ook op maat te maken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail ons via info@dierenverblijf.com.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:8720094050225
  • Materiaal:Geïmpregneerd hout
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist