Advies nodig? 0113 - 384019

Clinic FRI (nierproblemen)

Clinic FRI (nierproblemen)

Nierproblemen zijn een veelvoorkomend verschijnsel vooral bij oudere katten. Clinic FRI kattenvoeding bevat een laag fosforgehalte, hierdoor wordt de nierfunctie beschermd. Op deze manier worden processen die het verlies van de nierfunctie bevorderen, verminderd.

nú € 18,75
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Nierproblemen zijn een veelvoorkomend verschijnsel vooral bij oudere katten. Nierproblemen houden in dat afvalstoffen niet goed door de nieren uitgescheiden worden. Hierdoor blijven er teveel stoffen in het lichaam over, zoals het eiwit-afbraakproduct ureum. De verminderde werking van de nieren wordt ook wel chronische nierinsufficiëntie genoemd. Lees meer

Nierproblemen zijn een veelvoorkomend verschijnsel vooral bij oudere katten. Nierproblemen houden in dat afvalstoffen niet goed door de nieren uitgescheiden worden. Hierdoor blijven er teveel stoffen in het lichaam over, zoals het eiwit-afbraakproduct ureum. De verminderde werking van de nieren wordt ook wel chronische nierinsufficiëntie genoemd.

De kenmerken van chronische nierinsufficiëntie is braken, diarree en overmatig plassen. Daarnaast gaat de lichamelijke conditie achteruit, de vacht wordt dof en er is huiduitslag. De lichamelijke conditie is te peilen door de slomere manier van lopen, de kat vermagert en de kat heeft een slechte adem, een verminderde eetlust en een enorme dorst.

Chronische nierinsufficiëntie kan ontstaan door bacteriële of virale infecties, door een inname van giftige stoffen of de nierinsufficiëntie is chronisch bepaald.

Clinic FRI kattenvoer bevat een laag fosforgehalte, hierdoor wordt de nierfunctie beschermd. Op deze manier worden processen die het verlies van de nierfunctie bevorderen, verminderd. Het eiwitgehalte in de kattenvoeding geeft minder ophoping van afvalstoffen. (ureum) Doordat de eiwitten die in de voeding zitten van goede kwaliteit zijn, kunnen de eiwitten gemakkelijk in het lichaam opgenomen worden. Dit voorkomt overmatig afval voor het lichaam wat leidt tot vermindering van afvalstoffen, dus vermindering van ureum.

Lees minder

EAN
Artikelnummer