Advies nodig? 0113 - 384019

Prins VitalCare Struvite

Prins VitalCare Struvite

Prins VitalCare Struvite is een hoogwaardige tijdelijke dieetvoeding speciaal voor katten met struvietblaasgruis. Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. Dit is een tijdelijke dieetvoeding en mag max. 5-12 weken gegeven worden.

Prins VitalCare struvite is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg.

nú € 16,25
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. Een van de vormen van blaasgruis is struviet: kristalvorming van magnesium en fosfor bij een te hoge zuurgraad van de urine. De zuurgraad kan beïnvloedt worden door de voeding van de kat, daarom is goede kwaliteitsvoeding erg belangrijk. Lees meer

Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. Een van de vormen van blaasgruis is struviet: kristalvorming van magnesium en fosfor bij een te hoge zuurgraad van de urine. De zuurgraad kan beïnvloedt worden door de voeding van de kat, daarom is goede kwaliteitsvoeding erg belangrijk. 

Een urinewegprobleem kunt u herkennen aan het vaker naar de katten bak gaan van uw kat, en eventueel bloed bij de urine. Als de kat klaaglijk miauwt, kan dit een teken zijn dat uw kat pijn heeft tijdens het plassen. Ook is het symptoom van het plassen overal in huis, een teken voor blaasgruisproblemen.

Prins VitalCare Struvite kattenvoer is alleen geschikt kattenvoer voor katten met blaasgruisproblemen waarbij het bewezen is. Wanneer u symptomen ziet van eventuele blaasproblemen, adviseren wij u om naar de dierenarts te gaan. Hij/zij zal u het voedingsadvies geven voor het probleem. Vervolgens geeft u de voeding zo'n 5 tot 12 weken (afhankelijk van het advies van de dierenarts) en kunt u na het oplossen van het blaasgruisprobleem, kiezen voor een kwaliteitsvoer in het Prins VitalCare assortiment.

Heeft u meerdere katten, en hebben de katten niet allemaal een blaasgruisprobleem? Zorg dan dat alleen de kat(ten) die de problemen hebben deze voeding krijgt. Wanneer katten die geen blaasgruisproblemen hebben deze voeding eten, verandert de pH-waarde wat voor hen een negatief gevolg heeft. Bij katten die wel blaasgruis problemen hebben, veranderd de pH-waarde van slecht naar goed, wat dus de bedoeling is!

Lees minder

EAN
Artikelnummer