Advies nodig? 0113 - 384019

Prins ProCare Protection Puppy

Prins ProCare Protection Puppy

Geperste voeding voor pups en jonge honden van (middel)grote rassen vanaf 4 weken tot ca. 12 maanden.

Inhoud: 7,5kg

nú € 37,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Prins ProCare Protection Puppy is een geperste voeding voor pups en jonge honden van (middel)grote rassen, vanaf 4 weken tot ca. 12 maanden.Deze volledige voeding ondersteunt de botten en gewrichten en draagt bij aan een gezonde groei en hartfunctie. Prins ProCare Protection Puppy is verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van je (middel)grote hond. Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw.De voeding bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. Taurine, L-carnitine en vitaminen E en C dragen bij aan een optimale functionering van de hartspier. Verrijkt met kruidenextracten en Schüssler celzoute... Lees meer

Prins ProCare Protection Puppy is een geperste voeding voor pups en jonge honden van (middel)grote rassen, vanaf 4 weken tot ca. 12 maanden.

Deze volledige voeding ondersteunt de botten en gewrichten en draagt bij aan een gezonde groei en hartfunctie. Prins ProCare Protection Puppy is verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van je (middel)grote hond. Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw.

De voeding bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. Taurine, L-carnitine en vitaminen E en C dragen bij aan een optimale functionering van de hartspier. Verrijkt met kruidenextracten en Schüssler celzouten. Honden van (middel)grote rassen kunnen te maken hebben met een zwaardere belasting van hun lichaam, zoals de gewrichten en/of spijsvertering. Ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten zorgen voor de juiste ondersteuning.

Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van jouw jonge hond.

Lees minder

EAN code 8713595191450
Artikelnummer 20451