Advies nodig? 0113 - 384019

Sumo Mini Team

Sumo Mini Team

Sumo Mini is een trekspeeltje dat speciaal ontwikkeld is voor pups, jonge honden en de kleinere hondenrassen. De Sumo Mini Team bestaat uit 1 ring om te voorkomen dat er te hard wordt getrokken aan het gebit van de hond.

Afmetingen: 9,5x10,5 cm

nú € 6,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Trekspelletjes zijn fantastisch voor de relatie met een hond! Van trekspelletjes krijgt uw hond ook zelfdiscipline; hij ervaart niet alleen dat het spel pas begint als hij rustig zit maar ook dat hij alleen maar mag trekken en sjorren aan de SUMO Mini Team. De Sumo Mini Team is speciaal ontwikkeld voor pups, maar pas goed op dat u niet te hard trekt: het gebit van uw pup is nog niet sterk genoeg om harde trekspelletjes te spelen.

De training met deze SUMO Mini Team zal uw hond supergaaf vinden want het speelt dubbel in op de aangeboren behoefte van uw hond om met u samen te werken. Uw hond kan dit speelgoed namelijk apporteren of samen met u leuke trekspelletjes mee spelen. Wat u ook kunt doen is de beide activiteiten combineren door het apporteren te belonen met een trekspelletje waarna de SUMO Mini Team opnieuw wordt weggegooid en wederom wordt teruggebracht.

Lees minder

EAN code 8712695140146
Artikelnummer 626645
Materiaal Rubber