Advies nodig? 0113 - 384019

Woodland konijnenhok howie 2 cottage 60x50x47cm

Woodland konijnenhok howie 2 cottage 60x50x47cm

Het Woodland Konijnenhok Howie 2 van Duvo+ is een zeer mooi en stevig hok, geschikt om aan een konijnenren te koppelen of aan een ren van een konijnenhok zodat het dient als extra nachthok in de onderren.

Afmetingen: 60x50x47cm

nú € 69,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit nachthok is een stijlvol en goedkoop schuilhok voor konijnen, kippen of katten. Het dak van het hokje is open te klappen. Hierdoor is het nachthok gemakkelijk schoon te maken. Het deurtje van het hok functioneert ook direct als loopplank. Ook de loopplank kunt u met een handig... Lees meer

Dit nachthok is een stijlvol en goedkoop schuilhok voor konijnen, kippen of katten. Het dak van het hokje is open te klappen. Hierdoor is het nachthok gemakkelijk schoon te maken. Het deurtje van het hok functioneert ook direct als loopplank. Ook de loopplank kunt u met een handig slotje openen en sluiten. U kunt het hok ook gebruiken als extra slaapplaats bij uw huidige hok. Dit nachthok is gemakkelijk te plaatsen in of aan een buitenren.

Beitsen voor een betere bescherming en langere levensduur!

Het hok is eenmaal gebeitst in mooie cottage kleuren. Wij adviseren het hok voor gebruik nogmaals te beitsen en dit periodiek te herhalen voor een goede conditie van het hout. Zo gaat het hok ook langer mee.

Specificaties:

1 verdieping
Met trapje
Schuifslotjes
Ophefbaar dak

Lees minder

Afmetingen: 60x50x47cm
EAN code 5414365067885
Artikelnummer 603/493
Materiaal Hout
Kleur Taupe, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Nachthok - KT20-A GRIJS

Dit compacte, praktische en stijlvolle dierenve...

Natura Kleindierhuis Grijs/Wit

Het Natura Kleindierhuis is een mooi nachthok o...