Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Phoenix

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Kippenhok Phoenix is een compact nachtverblijf voor kippen. Het hok is gemaakt van hout en is uitermate geschikt voor kippen die los is de tuin of de weide lopen. Dierenverblijf Phoenix is natuurlijk ook te gebruiken als nachthok voor konijnen. Dit hok is goed te combineren met buitenren WK9 (zie sfeerafbeelding)

Afmetingen: 150 x 79 x 80 cm.

nú € 199,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Phoenix is een mooi kippenhok in een frisse kleurstelling. Het is geschikt als nachthok voor kippen. Het nachthok is handig voor kippen die vrij rond kunnen scharrelen. Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Door dit loopplankje op te klappen, kunt u het... Lees meer

Kippenhok Phoenix  is een mooi kippenhok in een frisse kleurstelling. Het is geschikt als nachthok voor kippen. Het nachthok is handig voor kippen die vrij rond kunnen scharrelen. Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Door dit loopplankje op te klappen, kunt u het nachthok volledig afsluiten van de tuin. Het hok is ook voorzien van een legnest. Het dak van dit legnest is open te klappen vanaf buiten. Onder het hok zitten rubberen pootjes. Deze pootjes zorgen voor het behoud van het hout.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de ‘Phoenix’ krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Kleur: Grijs

Afmetingen: 150 x 79 x 80cm

Lees minder

Afmetingen: 150x79x80cm (BxDxH)
Afmetingen zonder legnest: 119,5cm (Breedte)
Afmetingen legnest: 36x66x,5x40cm (40cm is de hoogte)
Gewicht : 30kg
Afmetingen pakket: 123,5 x81,5x15,5 cm
Deuropening: 28 x 38 (BxH)
EAN code 8718868997326
Artikelnummer 09092020
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Golden Egg Grijs

Kippenhok Golden Egg is een stijlvol en stevig ...

Kippenhok Coop Grijs

Kippenhok Coop Cottage is een stevig en stijlvo...