Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenfietskar Runner 2

Hondenfietskar Runner 2

Mooie hondenfietskar met reflecterende details. Gemakkelijk te (de)monteren en in het geheel inklapbaar. Draagvermogen tot 40 kg.

-> los verkrijgbaar extra koppelstuk

nú € 139,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De hondenfietskar Runner 2 is een mooie fietskar met reflecterende details en is gemakkelijk aan je fiets te (de)monteren en is eenvoudig in het geheel in te klappen. De openingen zijn voorzien van gaas dat via ritssluitingen geopend en gesloten kan worden. Je hond kan eenvoudig instappen dankzij de lage instap en dankzij verschillende aanlijnpunten blijft je hond op zijn plaats liggen of zitten. Deze fietskar maakt zich ideaal voor fietsvakanties met je hond! De wielen zijn er via een kliksysteem gemakkelijk vanaf te halen en de trekstang kan onder de kar worden opgeborgen. De voor- en achterkant is via een rits te openen. De Runner 2 fietskar is gemakkelijk aan je fiets te bevestigen en voorzien van reflectoren, reflectiestrepen en een veiligheidsvlag. Een extra koppelstuk is eventueel apart bij te bestellen. Buitenmaat 79 x 80 x ... Lees meer

De hondenfietskar Runner 2 is een mooie fietskar met reflecterende details en is gemakkelijk aan je fiets te (de)monteren en is eenvoudig in het geheel in te klappen.

De openingen zijn voorzien van gaas dat via ritssluitingen geopend en gesloten kan worden. Je hond kan eenvoudig instappen dankzij de lage instap en dankzij verschillende aanlijnpunten blijft je hond op zijn plaats liggen of zitten. Deze fietskar maakt zich ideaal voor fietsvakanties met je hond! De wielen zijn er via een kliksysteem gemakkelijk vanaf te halen en de trekstang kan onder de kar worden opgeborgen.

De voor- en achterkant is via een rits te openen. De Runner 2 fietskar is gemakkelijk aan je fiets te bevestigen en voorzien van reflectoren, reflectiestrepen en een veiligheidsvlag. Een extra koppelstuk is eventueel apart bij te bestellen.

Buitenmaat 79 x 80 x 84 cm.
Binnenmaat 75 x 60 x 56 cm.

Draagvermogen tot 40 kg.

Lees minder

EAN code 8712901071141
Artikelnummer 0212153
Kleur Rood