Advies nodig? 0113 - 384019

Moser Arco Pro Tondeuse

De ergonomische gevormde draadloze Moser Arco Pro tondeuse is uitermate geschikt voor het scheren of trimmen van uw kleine- en middelgrote hond of kat.

nú € 139,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze uitvoering van Moser is een pro versie het apparaat heeft namelijk een accu duur van 120min. en een laadtijd van maar liefst 75min. De tondeuse is geschikt voor alle detailwerk op gezicht, oren, poten en genitaliën. Het apparaat is ergonomisch gevormd waardoor u niet snel last zult krijgen van uw hand tijdens het scheren. De scheerkop op het apparaat heeft een Easy- clean functie waardoor u de kop makkelijk schoonmaakt. Lees meer

Deze uitvoering van Moser is een pro versie het apparaat heeft namelijk een accu duur van 120min. en een laadtijd van maar liefst 75min. De tondeuse is geschikt voor alle detailwerk op gezicht, oren, poten en genitaliën. Het apparaat is ergonomisch gevormd waardoor u niet snel last zult krijgen van uw hand tijdens het scheren. De scheerkop op het apparaat heeft een Easy- clean functie waardoor u de kop makkelijk schoonmaakt.

De dierentondeuse heeft een wisselbare accu waardoor u gewoon door kunt gaan met het scheren en niet onverhoopt het apparaat moet opladen. Het apparaat scheert/trimt geluidsstil en erg licht. De andere batterij opladen? Binnen maar liefst 75min is hij weer opgeladen. Ook heeft het een LED indicatie lampje waardoor er makkelijk te zien is wanneer de batterij leeg is.

Het set bestaat uit: tondeuse, laadstand, 2x wisselaccu, opzetkammen (3,6,9,12 mm), olie en een borsteltje

Afmetingen: 17.8x4,7x5,7cm

Kleur: zwart

Lees minder

EAN code 4015110022916
Artikelnummer 0200314
Kleur Zwart